Αθλητικά
Στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της, με καλεσμένους τους γονείς και τα παιδιά της ακαδημίας.
Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Κιλκισιακού, όπως και η γυναικεία ομάδα, έδωσαν το παρών στην εκδήλωση. Πέντε τα τμήματα και ισάριθμοι οι τυχεροί, με τα μικρά παιδιά να κερδίζουν ως δώρο μια μπάλα ποδοσφαίρου.
Άνετη νίκη πέτυχε ο Μ.Γ.Σ. ΑΡΗΣ Παντελεήμονα στην αναμέτρηση με την ΕΛΠΙΔΑ Μικροκάμπου επικρατώντας με 0-4 σκορ.
Προηγήθηκε με δυο τέρματα του Παναγιωτίδη Πασχάλη στο 5ο και 36ο λεπτό ενώ το 0-3 σημείωσε ο Τσαπαρίδης Αντώνιος
Αγωνιστικές δραστηριότητες του ΠΑΣ Αετός Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ η ανδρική ομάδα αγωνίσθηκε εντός έδρας με την ομάδα ΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ.
Αποτελέσματα βαθμολογίες αγώνων της ΕΠΣ Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΑ1 κατηγορία - αποτελέσματα
Κιλκισιακός –Επτάλοφος 3-0
Πολύπετρο – Πάικο Γουμένισσας 5-0
Α.Ε.Π.– Αναγέννηση Πλαγιάς 0-1
Π.Αγιονέρι – ΠΑΟΚ Κρηστώνης 1-1
Εθνικός Αξιούπολης –Αργυρούπολη 0-2
Α.Ε.Πεδινού –Αγ. Χαράλαμπος 0-1
Μ. Βρύση – Αλέξανδρος Κιλκίς 4-3
Διακρίσεις των αθλητών του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΟ Ιππικός Όμιλος Κιλκίς συμμετείχε με τρεις αθλητές του στον 1ο Αγώνα Πρωταθλήματος Ιππικής Αντοχής που πραγματοποιήθηκε στον Ιππικό Όμιλο Μεσογείων, στην Αθήνα, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017.
Σε έναν σχετικά δύσκολο αγώνα λόγω της σκληρότητας του εδάφους αλλά και των ισχυρών ανέμων, 25 αθλητές από όλη την Ελλάδα προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Με την Θάλεια Διαμαντίδου να σκοράρει στο 90' ο Κιλκισιακός έστω και δύσκολα πήρε τη νίκη με 1-0 στη Νέα Πέλλα επί των Ασπρόμαυρων Αμαζόνων.
Το παιχνίδι ήταν στα πλαίσια της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, με τον ΑΟΚ να φτάνει στη τρίτη του νίκη, μετρώντας έως τώρα εννιά βαθμούς. Τη Κυριακή υποδέχεται τις Νεφέλες Κατερίνης.
ΑΙΑΣ Κιλκίς-Βόλεϊ: Μια νίκη και μια ήττα στην Κατερίνη
Συντάκτης: Eidisis.grΜε τις δύο από τις τρεις αγωνιστικές ομάδες του ταξίδεψε στην Κατερίνη ο Αίας το Σάββατο 11/2/2017, όπου τον περίμενε ο Αρχέλαος, στο ΔΑΚ Κατερίνης.
Στις 12 ξεκίνησαν οι Παγκορασίδες , όπου επικράτησε εύκολα ο Αίας (0-3 σετ) με πάρα πολλούς πόντους από το σερβίς.
ΤΑ ΣΕΤ: (14-25. 16-25, 10-25). Αναλυτικότερα:
Γράφει
ο Φώτης
Ζάικος.
Κιλκισιακός – Επτάλοφος 3-0
Καθαρή νίκη
Συνεχίζει τον καλπασμό του ο Κιλκισιακός που νίκησε καθαρά με 3-0 τον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου και θα μπορούσε μεγαλύτερο σκορ καθώς έχασε κλασικές ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα τέρματα, ενώ συνέχισε το εκπληκτικό σερί του να μην δέχεται τέρμα σε 14 παιχνίδια.
Καλά μπήκαν οι γηπεδούχοι που είχαν δύο σουτ με τους Βαχανελίδη και Σαπανίδη τα οποία μπλόκαρε ο Αλεξανδράκης. Στο πρώτο 20λεπτο ο Κιλκισιακός είχε τη πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον ΠΑΟΝΕ να ψάχνει κάποια καλή αντεπίθεση.
Έκοψε τη βασιλόπιτά του ο Άρης Παντελεήμονα
Συντάκτης: Eidisis.grΜέσα σ' ένα ευχάριστο κλίμα ο Μ.Γ.Σ. ΑΡΗΣ Παντελεήμονα έκοψε τη βασιλόπιτα του συλλόγου σε εκδήλωση που πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού. Τυχερός της χρονιάς ήταν ο ποδοσφαιριστής Μουμούρης Αναστάσιος.
Ο πρόεδρος της ομάδας, Θεοδωρίδης Σταύρος, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες σε προσωπικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο.
Εξετάσεις προαγωγής ζωνών για αθλητές του Άθλου
Συντάκτης: Eidisis.grΕξετάσεις προαγωγής ζωνών εγχρώμων και μαύρων ζωνών του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ Κιλκίς διεξήχθησαν την Κυριακή στις 05/02/2017 στην αίθουσα Μητροπόλεως Κιλκίς.
Οι αθλητές του Συλλόγου εκτέλεσαν την ανάλογη υλη που αντιστοιχεί στην ανάλογη ζώνη .Υλη που αποτελείται από τα πούμσε, τεχνικές κινήσεων δίχως αντίπαλο, αυτοαμυνες, τεχνικές ποδιών – χεριών , κινησιολογία , ευλυγισία, θραύσεις, θεωρία και αγωνιστικό.