Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020, 10:09:41 μμ
Κυριακή, 12 Μαϊος 2019 19:37

Αγαθόπουλος: "Προσβολή για τους εργαζόμενους του Δήμου από Τονικίδη"

Συντάκτης:

Από το συνδυασμό "Συμμετέχω - Ο Δήμος στα Χέρια του Πολίτη" εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Στο debate των υποψηφίων δημάρχων Κιλκίς που παρακολουθήσαμε στην εκπομπή Πολιτικό Τραπέζι, στην ΕΡΤ3, την προηγούμενη εβδομάδα, ο κύριος Τονικίδης μας εξέπληξε αρνητικά για ακόμη μια φορά προσβάλλοντας τους εργαζόμενους του Δήμου.

 

Ερωτώμενος από τον παρουσιαστή για την επανακατάτμηση του Δήμου, καθώς πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της χώρας, ο κύριος Τονικίδης στην απάντησή  του χαρακτήρισε τους δημοτικούς υπαλλήλους ως απονευρωμένους, ως νεκρά στοιχεία χωρίς διάθεση να λειτουργήσουν, χωρίς διάθεση να εργαστούν και χωρίς όραμα.

Κύριε Τονικίδη, σε έναν δήμο αδιάφορο προς τα προβλήματα των πολιτών, σε έναν δήμο αδρανή και αμέτοχο, με σημαντικές ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό, υπηρεσίες και υλικοτεχνική υποδομή, οι δημοτικοί υπάλληλοι επιτελούν καθημερινά έργο μόνοι τους, κόντρα στα κακώς κείμενα της Διοίκησης, με ελλείψεις και παραλείψεις αλλά πολλές φορές με αυταπάρνηση και θυσίες.

Επομένως, τα άστοχα σχόλιά σας προσβάλλουν τους ανθρώπους που καθημερινά προσπαθούν να καλύψουν τα κενά που η Διοίκηση έχει δημιουργήσει.

Επιπλέον Κύριε Τονικίδη, να μην ξεχνάτε ότι μετέχετε στο δημοτικό συμβούλιο, επομένως εκτός από την παράταξη της πλειοψηφίας, που απέδειξε την ανεπάρκειά της, είχατε κι εσείς μερίδιο ευθύνης εφόσον είχατε τα εργαλεία και τα μέσα να ασκήσετε πιέσεις και να βοηθήσετε στην λύση των προβλημάτων.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι για να είναι αποτελεσματικός ένας Δήμος δεν αρκεί να έχει καλή διοικητική ομάδα, πρέπει να έχει και μια αποτελεσματική και σοβαρή αντιπολίτευση. Ως αντιπολίτευση εσείς, κατά κοινή ομολογία ήσασταν ανύπαρκτος.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη το debate : https://webtv.ert.gr/ert3/10mai2019-politiko-trapezi/

Η απάντηση του κ. Τονικίδη είναι στο χρονικό σημείο 01:09:00

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ