Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023, 12:56:34 μμ
Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 20:07

Ανακοίνωσε Ευαγγελία Οικονόμου και Κική Χαμουρούδη ο Χρήστος Γκουντενούδης

Την υποψηφιότητα ακόμη δυο γυναικών ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας, Χρήστος Γουντενούδης, και συγκεκριμένα πρόκειται για την Ευαγγελία Οικονόμου και την Κική Χαμουρούδη.

Δήλωση συμπόρευσης της Ευαγγελίας Οικονόμου με την Δημοτική Παράταξη Νέα Ισχυρή Παιονία:

 

Ονομάζομαι Οικονόμου Ευαγγελία(Λίτσα), γεννήθηκα το 1968 και μεγάλωσα στον Λιμνότοπο όπου και κατοικώ τα τελευταία χρόνια με τον σύζυγο μου Κωνσταντίνο Ζήση ο οποίος είναι απόστρατος στρατιωτικός. Μαζί έχουμε αποκτήσει 2 υπέροχες κόρες οι οποίες μας έχουν χαρίσει 3 αξιαγάπητα εγγόνια.

Στο παρελθόν έχω εργαστεί στον Δήμο Αμπελοκήπων και αρκετά χρόνια ως ιδιωτική υπάλληλος.

Ήμουν ανέκαθεν ενεργό μέλος σε πολλούς πολιτιστικούς συλλόγους, γεγονός μέσα από το οποίο έχω αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στα πολιτιστικά δρώμενα, στην προβολή της παράδοσης μας και στην διοργάνωση εκδηλώσεων.

Συντάσσομαι με τον Χρήστο Γκουντενούδη και την παράταξη ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ για να δώσουμε μαζί τον αγώνα για την Κοινότητα Λιμνοτόπου που τόσο αγαπάμε, αλλά και για τον Δήμο Παιονίας στο σύνολο του.

Πάντα με εντιμότητα, διαφάνεια και αλληλεγγύη για όλους τους δημότες ανεξαιρέτως, να ξαναφέρουμε την χρηστή διοίκηση και την ανάπτυξη στον τόπο μας που τόσο έχει ανάγκη.

Με εκτίμηση,

Ευαγγελία Οικονόμου

Υποψήφια Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Λιμνοτόπου

 

Δήλωση συμπόρευσης της Κυριακής Χαμουρούδη με την Δημοτική Παράταξη Νέα Ισχυρή Παιονία:

Ονομάζομαι Χαμουρούδη Κυριακή, γεννήθηκα το 1977 και είμαι γέννημα θρέμμα του Πολυκάστρου, στο οποίο κατοικώ μέχρι σήμερα με τον άνδρα μου Ρίζο Μόσχο με τον οποίο έχουμε αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά. Είμαι απόφοιτη του Τεχνικού Λυκείου με ειδικότητα στην βρεφονηπιοκομία.

Εργάζομαι επί σειρά ετών στον ιδιωτικό τομέα και τα τελευταία χρόνια είμαι υπάλληλος συμβολαιογραφείου

Ενδιαφέρομαι για την πορεία του τόπου μας, για τον Δήμο Παιονίας και είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη για το μέλλον της πόλης μου το Πολύκαστρο.

Πιστεύω ακράδαντα πως με συλλογική προσπάθεια μπορούμε να αντιστρέψουμε την πορεία οπισθοδρόμησης των τελευταίων χρόνων στον Δήμο μας.

Μαζί με τον έντιμο και αφοσιωμένο αυτοδιοικητικό Χρήστο Γκουντενούδη και τα νέα άξια στελέχη της παράταξης ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ πάμε να δώσουμε νέα πνοή στον τόπο μας !

Με εκτίμηση,

Κυριακή Χαμουρούδη

Υποψήφια Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Πολυκάστρου