Τρίτη, 18 Μαΐου 2021, 11:42:54 πμ
etpa
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 20:17

Ανεξαρτητοποίηση Φώτη Γεωργιάδη στο Δήμο Κιλκίς

Συντάκτης:

Επιστολή παραίτησής του από τη δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας στο δήμο Κιλκίς απέστειλε στο δήμαρχο Κιλκίς, Δημήτρη Σισμανίδη, ο σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς, Φώτης Γεωργιάδης.

Η ανεξαρτητοποίηση του κ. Γεωργιάδη έχει πολλαπλή σημασία αφού ο σύμβουλος είναι αυτή τη στιγμή και πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας.

Στην επιστολή παραίτησης ο κ. Γεωργίαδης τονίζει:

 

Κύριε Δήμαρχε Κιλκίς,

Με την παρούσα επιστολή μου σας γνωρίζω την ανεξαρτητοποίηση μου από την δημοτική παράταξη “ΑΝΟΔΟΣ-7ΠΟΛΙΣ”.
Η απόφαση μου αυτή είναι απόρροια της πολιτικής που ακολουθείται εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, σε σχέση πάντα με τις προεκλογικές εξαγγελίες μας.     Δεν επιθυμώ να μηδενίσω το έργο που πιθανόν να έχει παραχθεί και ούτε να υποτιμήσω την παράταξη που με ανέδειξε και την ανέδειξα, άλλωστε οι αγώνες που έδωσα για την διάκριση αυτής σε τοπικό επίπεδο μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους της τοπικής Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς, εκλεγμένους και μη σε χρονική συγκυρία μάλιστα δυσμενέστατη, είναι σημαντικοί καθώς μου κόστισαν σημαντικό προσωπικό χρόνο μα και ενέργεια.
Η προσωπικότητα μου, όμως και οι αρχές μου δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να είμαι μέλος της παράταξης «ΑΝΟΔΟΣ-7ΠΟΛΙΣ» καθώς το όραμα το δικό μου όπως επίσης πολλών ανθρώπων που μας τίμησαν με την ψήφο τους είναι άλλο για την Πόλη που μεγάλωσα και συνεχίζω να κατοικώ.

           

                 Με τιμή
          Γεωργιάδης Φώτιος

Ανεξάρτητος σύμβουλος Δημοτικής        

Κοινότητας Κιλκίς