Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 7:44:38 μμ
Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 23:12

Άρχισαν τα ...όργανα

Καταγγέλλω την σκαιότατη συμπεριφορά του Δημάρχου Κιλκίς Σισμανίδη κατά του προσώπου μου στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της 20.02.2017. Και ως φυσικό πρόσωπο δε μπορούν να με αγγίξουν οι αθλιότητες που διέπραξε σε βάρος μου, διότι είναι ολίγιστος απέναντί μου, αλλά δεν σεβάστηκε στοιχειωδώς το θεσμό του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, άλλωστε η χαμηλή κουλτούρα του είναι τέτοια που δε  σέβεται τίποτε και κανένα. Αν σεβόταν το παραμικρό άλλωστε δε θα κάπνιζε μέσα στο Δημαρχιακό μέγαρο, όταν ο Νόμος το απαγορεύει ρητώς. Αναφέρω ως παράδειγμα αυτό ως το πιο απλό !


Από την αρχή της συνεδρίασης έψαχνε αφορμές για να δημιουργήσει σκηνές σε βάρος μου και τον πείραξε ακόμη και που χαμογελούσα κάποια στιγμή. Θα έπρεπε να πάρω άδεια από τη μεγαλειότητά του για να χαμογελάσω. Από όσο γνωρίζω σ’ αυτόν τον πλανήτη μόνο ο Κιμ Γιογκ Ούν της Β. Κορέας επιτρέπει ή απαγορεύει τα χαμόγελα στους υπηκόους του !
Και όλα αυτά βεβαίως, επειδή ακολουθούσε ο απολογισμός μου ως απερχόμενος Πρόεδρος, αφού σε μία εβδομάδα λήγει η θητεία μου !
Και φυσικά λίγο πριν τον απολογισμό μου το έβαλε στα πόδια σα λαγός νομίζοντας ότι έτσι ως μεγάλος ηγέτης θα απαξίωνε εμένα ! Δεν είχε την στοιχειώδη ανδρεία ή κουράγιο ( για ευγένεια δεν το συζητώ, πού να την βρει ) να παραμείνει στην συνεδρίαση και να  ακούσει τον απερχόμενο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να κάνει τον απολογισμό του φοβούμενος για όσα θα άκουγε !
Και έφυγε κυριολεκτικώς λάθρα !
Ούτε καν ενημέρωσε το Προεδρείο ότι αποχωρεί, όπως επιβάλλει η αυτοδιοικητική – πολιτική δεοντολογία !
Αυτός ο άνθρωπος με την νοοτροπία του που έρχεται από άλλες εποχές, όπως της δεκαετίας του 1960, τα τερτίπια του, τις ιδιοτροπίες του,
την ανάγωγη συμπεριφορά του και με τα καμώματά του νομίζει ότι κάποιος είναι και κάτι κάνει.
Το μόνο που κάνει είναι να οδηγεί την παράταξή του στα βράχια και τον τόπο στο τέλμα. Αν αγαπούσε αυτόν τον τόπο θα επικαλούμουν την αγάπη του σ’ αυτόν και θα τον καλούσα να παραιτηθεί όσο πιο σύντομα γίνεται ! Επειδή είναι επισκέπτης σ’αυτόν τον τόπο και ιδιαιτέρως στην πόλη του Κιλκίς και δε μας βλέπει με ενδιαφέρον και αγάπη, αλλά μόνο
συμφεροντολογικά, τον καλώ απλώς ψυχρά να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται !
Ούτως ή άλλως κάποια ημέρα θα φύγει και θα παραμείνει η θύμηση του ως μία κακή ανάμνηση !

Γιάννης Τσογγίδης
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
Δήμου Κιλκίς μέχρι 28.02.2017 και ώρα 24.00