Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 9:38:42 πμ
Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 21:50

Δήλωση συμπόρευσης του Μπακάλη Γεώργιου με την Δημοτική Παράταξη Νέα Ισχυρή Παιονία

Ονομάζομαι Γεώργιος Μπακάλης, κατάγομαι από την Γρίβα στην οποία μεγάλωσα και κατοικώ μαζί με την σύζυγο μου. Το επάγγελμα μου είναι αγρότης, ωστόσο κατά το παρελθόν έχω ασχοληθεί και με τα logistics (διαχείριση αποθήκης) καθώς είμαι διπλωματούχος SAP/R3.

 

Διατέλεσα πρόεδρος της Γρίβας κατά την περίοδο του 2014-2019, περίοδος κατά την οποία είχαμε μια άριστη συνεργασία με τον Δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη. Κατά την διάρκεια της Προεδρίας μου ήμουν συνιδρυτής του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καστανοπαραγωγών Πάικου. Από το 2019 μέχρι σήμερα είμαι εκλεγμένο μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Γρίβας.

Ανταποκρίθηκα για ακόμα μια φορά με μεγάλη χαρά στο κάλεσμα του Χρήστου Γκουντενούδη και της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ, καθώς είχαμε και συνεχίζουμε να έχουμε μια άριστη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Έχοντας αποκτήσει πλέον την εμπειρία μέσα από την ενασχόληση μου με τα Κοινά του χωριού μου, αποφάσισα να κατέλθω στις επερχόμενες εκλογές ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος από την Εκλογική Περιφέρεια της Γουμένισσας. Ζητώ την στήριξη των Συνδημοτών μου για να κάνουμε τον Δήμο Παιονίας έναν Δήμο ο οποίος θα στέκεται στο πλάι του δημότη και όχι απέναντι του. Επιπροσθέτως θα δώσουμε βάση στα παραμελημένα χωριά του ορεινού όγκου του Πάικου και γενικότερα στα ακριτικά χωριά μας.

Με εκτίμηση,

Μπακάλης Γεώργιος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Παιονίας