Τρίτη, 18 Μαΐου 2021, 9:47:02 πμ
etpa
Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 19:47

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν διανομή ακτινιδίων σε κατόχους της κάρτας σίτισης

Συντάκτης:

Από το Δήμο Κιλκίς και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Δόμησης και Διαφάνειας ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή ακτινιδίων σε κατόχους της κάρτας σίτισης του προγράμματος ανθρωπιστικής κρίσης.


Η διανομή θα γίνει στα σφαγεία Κιλκίς (1,5 χλμ. Κιλκίς – Μεταλλικού) τη Δευτέρα 11, την Τρίτη 12 και την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου  από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.
Οι ωφελούμενοι καλούνται να προσκομίσουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
−    κάρτα σίτισης του προγράμματος ανθρωπιστικής κρίσης
−    δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο.
Η εν λόγω κοινωνική δράση υλοποιείται σε εφαρμογή του Καν. της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1031/2014, ο οποίος αναφέρεται σε συμπληρωματικά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της κοινής υπουργικής απόφασης των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Εργασίας- Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Σε περίπτωση που οι δικαιούχοι της κάρτας σίτισης δεν παραλάβουν τα προϊόντα που τους αναλογούν εντός των καθορισθέντων ημερομηνιών, οι αδιάθετες ποσότητες θα διανεμηθούν κατά προτεραιότητα σε ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι ''Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ – FEAD)''  με την επίδειξη της αίτησης και της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.