Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020, 7:25:58 μμ
Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 08:53

Εκδήλωση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στο Κιλκίς

Συντάκτης:

«Οι αστυνομικοί αποτελούν ένα ζωντανό κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας και επιτελούν ως γνωστόν ένα πολύτιμο και άκρως ουσιαστικό έργο με την προστασία και την τήρηση της ασφάλειας», επισημαίνει ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Κιλκίς Κώστας Πουντζουκίδης, που είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία αστυνομικών.

«Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού και ανταπόδοσης της προσφοράς αυτής της ΕΛ.ΑΣ. και ως φορέας της Πολιτείας που είναι ένας Ο.Τ.Α. είμαστε πάντοτε έτοιμοι να βοηθήσουμε και να συνδράμουμε, με όσες δυνάμεις έχουμε, σε κάθε εκδήλωση και δράση επιθυμεί να πραγματοποιήσει η Αστυνομία.

Στο πλαίσιο αυτό και επειδή η Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος είναι μέλος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (IPA GREECE) θα πραγματοποιήσει δράσεις ανά την Ελλάδα. Και το Κιλκίς αποτελεί μια επιλογή της Ένωσης Αστυνομικών για την διοργάνωση μιας ενημερωτικής εκδήλωσης.

Για το λόγο αυτό δύο αστυνομικοί που υπηρετούν στην Αστυνομική Δ/νση Κιλκίς μας επισκέφθηκαν και μας γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους να λάβει χώρα η εκδήλωση αυτή στο Συνεδριακό Κέντρο, αλλά και με την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς.

Από πλευράς μας ασφαλώς και συμφωνήσαμε με τους συντοπίτες μας αστυνομικούς, ότι θα είμαστε αρωγοί στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στο Κιλκίς».