Κυριακή, 16 Μαΐου 2021, 2:51:54 μμ
etpa
Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 22:43

Έκκληση δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη για τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας από τους κατοίκους

Συντάκτης:

Σύμφωνα με την  ανακοίνωση της Παρασκευής 2 Απριλίου 2021, του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, ο δήμος Παιονίας   εισέρχεται στο επίπεδο Γ (πολύ αυξημένου κινδύνου) στον  χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη covid-19 , από το πρωί  του Σαββάτου 3 Απριλίου.

 

Τα ισχύοντα για το Επίπεδο Γ (Περιοχή Πολύ Αυξημένου Κινδύνου ) αναφέρονται στον ιστότοπο  https://covid19.gov.gr/covid-map/  και επιμέρους εξειδικεύσεις ανακοινώνονται ανά περιοχή από τα αρμόδια υπουργεία (λειτουργία λιανεμπορίου κλπ).

Μετά την ανακοίνωση, υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του δημάρχου  Παιονίας  Κώστα Σιωνίδη και του προέδρου της υγειονομικής επιτροπής του δήμου Νίκου Καπουτζή προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση και να δρομολογηθούν οι απαιτούμενες ενέργειες.

Ο  κ. Σιωνίδης  απευθύνει έκκληση προς  τους  κατοίκους  να εφαρμόσουν πιστά τα μέτρα ατομικής  προστασίας,  τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας για να ξεπεραστεί το κρίσιμο διάστημα της έξαρσης της πανδημίας στην περιοχή με τα λιγότερα δυνατόν προβλήματα.