Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, 11:24:13 πμ
Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 22:40

Έλαμψαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στην Παιονία

Το Σάββατο 10/12 έγινε η φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Παιονίας, Ευρωπό και Πολύκαστρο και την Κυριακή 11/12 στην Γουμένισσα και την Αξιούπολη αντίστοιχα.


Παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης, οι Αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων καθώς επίσης Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν αθρόα. Την φωταγώγηση πλαισίωσε μουσικά η Φιλαρμονική του Δήμου. Ξυλοπόδαροι διασκέδασαν τους μικρούς μας συμπολίτες, παίζοντας μαζί τους και ζωγραφίζοντας τα προσωπάκια τους με Χριστουγεννιάτικα θέματα. Μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά και σε όλη την διάρκεια της βραδιάς προσφέρθηκε άφθονο κρασί από τους φημισμένους αμπελώνες του τόπου μας.
Ο Δήμαρχος στο μήνυμά του ζήτησε από τους πολίτες να στέκονται «ο ένας δίπλα στον άλλο για να καταφέρουμε να αντέξουμε και να ανατρέψουμε τις δυσμενείς συγκυρίες που έχουν ενσκήψει  στην πατρίδα μας και ειδικά πάνω από την περιοχή μας».
Ιδιαίτερη έμφαση στον φετινό σχεδιασμό του προγράμματος δόθηκε στα πολιτιστικά δρώμενα και στις εκδηλώσεις που αφορούν τα παιδιά. Προσφέροντας χαρά στους μικρούς μας δημότες αντλούμε την ελπίδα να συνεχίσουμε με περισσότερο ζήλο το έργο μας. Ωστόσο το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα που εκτείνεται χρονικά από 10/12/2016 έως και 5/1/2017 ικανοποιεί και το ενήλικο κοινό καθώς πρωταρχικός στόχος της ομάδας σχεδιασμού ήταν να δώσει μια ποιοτική ψυχαγωγική διέξοδο στους πολίτες της Παιονίας αλλά και όχι μόνο, που βιώνουν την οικονομική και την προσφυγική κρίση καθημερινά ίσως πιο έντονα από οποιονδήποτε άλλο πολίτη της χώρας μας.
Οι εκδηλώσεις του Δήμου Παιονίας θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί.

Έκθεση εικόνων