Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023, 1:29:00 μμ
Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2016 19:59

Επαφές Χρ. Γκουντενούδη

O Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης συμμετείχε στην έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, η οποία είχε ως θέμα την απόπειρα της κυβέρνησης, μέσω μιας απαράδεκτης μεθόδευσης, να θεσμοθετήσει εντεταλμένους «τοποτηρητές» στους δήμους.


«Οι εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης αντιδρούμε δυναμικά σε οποιαδήποτε πρόθεση της κυβέρνησης να καταστρατηγήσει το σύνταγμα και να καταργήσει το θεσμό της αυτοδιοίκησης», επισημαίνει ο κ. Γκουντενούδης.
Ο δήμαρχος Παιονίας, συνοδευόμενος και από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας Γιάννη Παπαδόπουλου, είχε συνάντηση και με τον Γενικό Γραμματέα Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής, ο οποίος επιλαμβάνεται θέματα μεταναστευτικής πολιτικής, Βασίλειο Παπαδόπουλο.
Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην διαμονή και εκπαίδευση των προσφύγων – μεταναστών στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Παιονίας και τέθηκε εκ νέου από τον Δήμαρχο το ζήτημα των αποζημιώσεων των πληγέντων παραγωγών του δήμου, ιδιαίτερα στην περιοχή της Ειδομένης.