Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020, 2:20:15 πμ
Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018 22:09

H οικονομολόγος Βασιλική Μαυρογονάτου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Δημήτρη Κυριακίδη

Συντάκτης:

Ονομάζομαι Βασιλική Μαυρογονάτου του Ευαγγέλου, απόφοιτη Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, με μεταπτυχιακές σπουδές στην «Ειδική Αγωγή» και στην «Στατιστική και Ανάλυση». Εργάζομαι εδώ και 14 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ως οικονομολόγος σε μεγάλες επιχειρήσεις και στην ιδιωτική εκπαίδευση ως καθηγήτρια παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες. Είμαι παντρεμένη με τον ψυχίατρο Όμηρο Σαββίδη, έχουμε 2 κόρες και ζούμε μόνιμα στην πόλη του Κιλκίς.


Αποφάσισα μετά από ώριμη σκέψη, λαμβάνοντας υπόψη τους κοινούς στόχους και το ήθος του υποψήφιου Δημάρχου Δημήτριου Κυριακίδη, να συμμετάσχω ως υποψήφια σύμβουλος στον συνδυασμό του στις Δημοτικές εκλογές 2019.
Ο κύριος λόγος που με οδήγησε σε αυτή την απόφαση, ήταν να συνδράμω στην αναβάθμιση της πόλης μας, σε τομείς όπως είναι η ενέργεια, η αξιοποίηση αξιοθέατων, η διαχείριση και εκμετάλλευση ανεκμετάλλευτων εκτάσεων – πόρων του Δήμου και γενικότερα θέματα καθημερινότητας και διευκόλυνσης των Δημοτών.
Αυτά που πρέπει να γίνουν στην μικρή μας πόλη, και έχουμε βάλει ως στόχο, θεωρώ πως είναι εφικτά και δεν κινούνται στη σφαίρα του ιδεατού ή προεκλογικών υποσχέσεων.
Έχοντας υπόψη μου πάντα ότι: «ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» θα συμμετάσχω (εφόσον μας εμπιστευτείτε και μας αναθέσετε τη Διοίκηση του Δήμου) στην προσπάθεια για αλλαγή του κλίματος εσωστρέφειας του παρελθόντος, κρατώντας ότι καλό έχει γίνει στην πόλη μας από προηγούμενες Διοικήσεις του Δήμου. Παράλληλα δε να διορθώσουμε ή να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα, με στόχο την ανάδειξη της πόλης μας, προς όφελος των Δημοτών μας.
Όπως μας λέει και ο Μενέλαος Λουντέμης: «Κείνος που στ’ αληθινά αγαπά το Λαό δε γίνεται ποτέ αρχηγός του, γίνεται υπηρέτης του».
Αξίζουμε λοιπόν να έχουμε μια σύγχρονη πόλη, διατηρώντας παράλληλα τα παραδοσιακά της χαρακτηριστικά. Οι ιδέες και οι προτάσεις για να γίνουν πραγματικότητα, απαιτείται να λειτουργούμε με το ΕΜΕΙΣ και όχι με το ΕΓΩ, προσωπικά έχω επιλέξει να ενεργώ πάντα με το πρώτο, το δεύτερο έχει αποδειχθεί διαχρονικά καταστροφικό τόσο στη τοπική αυτοδιοίκηση, όσο και στην Πατρίδα μας γενικότερα.