Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020, 7:48:25 μμ
Κυριακή, 05 Μαϊος 2019 23:59

Η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς στην Εκλογική Περιφέρεια Χέρσου

Συντάκτης:

Συμπληρώθηκε νικηφόρα το ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υπ. Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη στην Εκλογική Περιφέρεια Χέρσου. Δεν υπάρχουν εμπόδια όταν συνδυάζεται η εμπειρία με την ανανέωση και όταν υπάρχει όρεξη, αποφασιστικότητα και γνώση. Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι μας στην Ε.Περιφέρεια Χέρσου λαμπρύνουν με την παρουσία τους το ψηφοδέλτιο και  αποδεικνύουν ότι στην κοινωνία μας υπάρχουν ικανοί και άξιοι άνθρωποι που αποτελεσματικά θα εργαστούν για την ανάπτυξη του Δήμου μας.

 

Η Νικολαϊδου Άννα, πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός, με επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία, μέλος του Συλλόγου Οικοπολιτεία Χέρσου στηρίζει τους γεωργοκτηνοτρόφους στις αδειοδοτήσεις τους και στα αναπτυξιακά τους σχέδια, ο τομέας που έχει μεγάλη εμπειρία και γνώση. Μια δυναμική γυναικεία παρουσία που δεν περνά απαρατήρητη, που εργάζεται στον τόπο μας, σ' ένα δύσκολο χώρο, είναι αυτοδημιούργητη και καταφέρνει να φέρει εις πέρας και τις πιο δύσκολες υποθέσεις υπερνικώντας εμπόδια και γραφειοκρατία.

Ο Φίλιππος Κοτανίδης, ο γνωστός και δραστήριος Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χέρσου, δυναμικός αγροτοσυνδικαλιστής, είναι από εκείνους τους ανθρώπους που έχει ταυτίσει την μακρά πορεία του με την προσφορά στον τόπο του το Χέρσο. Ιδιαίτερα αγαπητός, κοινωνικός, αποφασιστικός και έντιμος αυτοδιοικητικός εκπρόσωπος με μεγάλη εμπειρία και μεράκι. Η αγάπη του για τα κοινά τον ωθεί στον τοπικό αθλητισμό όπου αναλαμβάνει την ομάδα ποδοσφαίρου του Χέρσου ως Πρόεδρος. Ως αγροτοσυνδικαλιστής πρωτοπορεί στους αγώνες των αγροτών για τα δικαιώματα τους.

Ο Δημήτρης Λουπεΐδης, κατάγεται από την Πλαγιά είναι ένας δοκιμασμένος αυτοδιοικητικός αγωνιστής, είχε εκλεγεί από τους δημότες στον πρώην Δήμο Χέρσου για τρεις συνεχόμενες θητείες, ως δημοτικός σύμβουλος και είχε διατελέσει Αντιδήμαρχος εκεί. Ο αυθεντικός άνθρωπος που εκπέμπει ενεργητικότητα και αισιοδοξία. Έχει συνδράμει ως συνδικαλιστής και αθλητικός παράγοντας για το καλό και δίκιο του τόπου, χωρίς να στοχεύει στην ικανοποίηση προσωπικών ή κατευθυνόμενων συμφερόντων.

Μακριά από σκοπιμότητες και κομματισμούς, αλλά μαζί με τους ανθρώπους του τόπου μας, γνωρίζουμε, ενδιαφερόμαστε και προχωράμε σταθερά με μόνο όραμα τον καθαρό αγώνα που θα στηρίζεται στους δημότες και θα τους παρέχει περισσότερα έργα παρά υποσχέσεις. Αυτόν τον αγώνα στην περιοχή Χέρσου στηρίζει και ο Γιάννης Τσιτσιμπής, Γενικός Οικογενειακός Γιατρός και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς, που κατάγεται και μένει στο Χέρσο. Άρρηκτα δεμένος με τον τόπο και ευαισθητοποιημένος με τα αυτοδιοικητικά κοινά, είναι δίπλα στους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς στην νικηφόρα πορεία τους στη Ε.Περιφέρεια Χέρσου.

Η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη, δείχνει στους συνδημότες μας το δρόμο της σιγουριάς για την καλύτερη επόμενη μέρα, με νέα άφθαρτα πρόσωπα με όρεξη να προσφέρουν και να υπηρετήσουν τον δικό τους τόπο για το καλό όλων των συνδημοτών μας.