Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021, 10:34:30 μμ
etpa
Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017 20:48

Η πίτα των ΚΑΠΗ Παιονίας

Συντάκτης:

Με ευχές για υγεία και οικογενειακή ευτυχία των μελών έγινε η κοπή της πίτας για τη νέα χρονιά στα ΚΑΠΗ του Δήμου Παιονίας, παρουσία  του Δημάρχου κ. Γκουντενούδη, του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ, κ. Δεβετζόπουλου, μελών του Δ.Σ. καθώς και εργαζομένων στα ΚΑΠΗ.
Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. αφού ευχαρίστησε τα μέλη και  το προσωπικό για τη συνεργασία, ενημέρωσε για τις εξελίξεις και τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε να ενδυναμωθεί η λειτουργία των ΚΑΠΗ. Ακολούθησε διάλογος με τα μέλη όπου και τέθηκαν ερωτήσεις και δόθηκαν απαντήσεις σε διάφορα θέματα που  τους απασχολούν.


Ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στα μέλη των ΚΑΠΗ ανέφερε ότι η Δημοτική Αρχή καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να στηρίξει την τρίτη ηλικία, τιμώντας τους για όλα όσα έχουν προσφέρει.
Το πρόγραμμα κοπής βασιλόπιτας και επισκέψεων στα ΚΑΠΗ του Δήμου είχε ως εξής:
Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου ΚΑΠΗ ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥ.
Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου ΚΑΠΗ ΕΥΡΩΠΟΥ.
Κυριακή 5 Φεβρουαρίου ΚΑΠΗ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ.
Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου ΚΑΠΗ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ.
Τις εκδηλώσεις  τίμησαν με την παρουσία τους πέραν του Δημάρχου και του Προέδρου Ν.Π.Δ.Δ., ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Μεμετζής, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αδαμόπουλος, το μέλος του Ν.Π.Δ.Δ και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Φράγκος, ο Πρόεδρος ΔΕΥΑΠ κ. Τζούρτζος, ο Πρόεδρος Γουμένισσας κ. Τραχανίδης κι ο τοπικός σύμβουλος Πολυκάστρου κ. Δελήπαλτας.
Στους παρευρισκομένους προσφέρθηκαν κεράσματα, ενώ οι τυχεροί των φλουριών κέρδισαν από μια εικόνα Αγίων.

Έκθεση εικόνων