Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2023, 2:06:49 πμ
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 21:06

Η πρόχειρη χωματερή “ζει και βασιλεύει” στο Χέρσο

Η εικόνα είναι αποκαρδιωτική και το έγκλημα κατά συρροήν και κατ’ εξακολούθησιν. Ο παράνομος σκουπιδότοπος στις παρυφές του Χέρσου, λίγα μέτρα από τα τελευταία σπίτια και δίπλα στη σιδηροδρομική γραμμή “ζει και βασιλεύει” τροφοδοτούμενος καθημερινά από τα σκουπίδια που μεταφέρονται και αποτίθενται “νομοταγείς” πολίτες σαν να πρόκειται για κανονικό ΧΥΤΑ.


Μάλιστα υπάρχει κι ένα είδος επίσημης διευθέτησης. Τα σκουπίδια συγκεντρώνονται με βαρέα οχήματα και ως εκ θαύματος κατά περιόδους και μόλις γεμίσει ο χώρος αναφλέγονται με αποτέλεσμα να “πνίγεται” το Χέρσο και τα διπλανά χωριά από τους καπνούς.
Ο χώρος αδειάζει και ξαναρχίζει η ίδια νοσηρή διαδικασία.
Επειδή η διαιώνιση αυτού του φαινομένου προσβάλλει τον πολιτισμό μας, την έννομη τάξη και  θέτει σε δοκιμασία την αξιοπιστία της κάθε φορά δημοτικής αρχής είναι καιρός να τεθεί ένα τέλος.
Προφανώς συνένοχοι στο έγκλημα   δεν είναι μόνο όσοι κάτοικοι αποθέτουν τα σκουπίδια τους επειδή εκεί τους βολεύει, αλλά και η δημοτική αρχή Κιλκίς που ανέχεται και ουσιαστικά διαχειρίζεται παρά το νόμο την απαράδεκτη αυτή κατάσταση.
Ας μπει επιτέλους ένας φραγμός.

Έκθεση εικόνων