Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, 9:36:37 πμ
Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 17:24

Η Σμυδάκη Χαμουρούδη Καλλιόπη υποψήφια με τη Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας

Ονομάζομαι Σμυδάκη Χαμουρούδη Καλλιόπη, είμαι 28 χρονών, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Πολύκαστρο.

Είμαι απόφοιτη του τμήματος Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και στη συνέχεια έκανα την αγάπη μου επάγγελμα αποφοιτώντας από την KynagonDogTrainersAcademy.

Είμαι ιδιωτική υπάλληλος και παράλληλα εργάζομαι ως εκπαιδεύτρια σκύλων και σύμβουλος συμπεριφοράς.

 

Τα τελευταία 5 χρόνια ασχολούμαι ενεργά με τα αδέσποτα ζώα της Ελλάδας και έχω ζήσει στο πετσί μου την ανυπαρξία, την ανικανότητα και την ανεπάρκεια αυτού του καπιταλιστικού συστήματος, όπου στο βωμό του κέρδους δεν λογαριάζουν καμία ψυχή.

Οι πολιτικές του κράτους είναι αλληλένδετες με τις πολιτικές της τοπικής αυτοδιοίκησης, γι αυτό βλέπουμε και σε τοπικό επίπεδο την κρατική ανυπαρξία.

Επέλεξα στις επικείμενες εκλογές να συμπορευθώ με την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης, με υποψήφιο δήμαρχο τον Τάσο Βασιλακάκη, διότι είναι η μόνη παράταξη που έχει ως γνώμονα τα συμφέροντα του λαού και πάει κόντρα στις αντιλαϊκές πολιτικές.

Στόχος είναι μέσα από τις συλλογικές δράσεις να δούμε αποτελέσματα, τόσο στις ζωές μας όσο και στις ζωές των αδέσποτων ζώων.

Ζητούμε λοιπόν την Κυριακή στις 8 Οκτωβρίου να ψηφίσεις Λαϊκή Συσπείρωση τόσο στις Δημοτικές όσο και στις Περιφερειακές εκλογές, για να δεις πραγματικά τον τόπο σου να αλλάζει.

Μόνο ο λαός θα σώσει τον λαό, με περισσότερους αγωνιστές σε κάθε γωνιά της χώρας μας.

Για τον καλό του τόπου μου ψηφίζω Λαϊκή Συσπείρωση.

Σμυδάκη Χαμουρούδη Καλλιόπη