Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020, 3:41:33 πμ
Σάββατο, 11 Μαϊος 2019 14:57

Ιωάννης Δ. Δημητριάδης : Ευχαριστώ για την τιμή. Παραμένω ενεργός πολίτης

Συντάκτης:

Αρχικά το 2010 για πρώτη φορά έθεσα τον εαυτό μου στην διάθεση των πολιτών του Δ. Κιλκίς όντας ενεργός πολίτης να συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές και συνεχίστηκε η αυτοδιοικητική μου πορεία το 2014 με την δεύτερη κάθοδο μου στην οποία εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλός και μετέπειτα Αντιδήμαρχος Κιλκίς .


Πέρασαν σχεδόν 9 χρόνια από την πρώτη μου απόπειρα και με την παρούσα διοίκηση 4,5 στα οποία έχω να θυμάται έντονες στιγμές , χαρές, επιτυχίες αλλά και δυσκολίες με φορτίο βαρύ που δεν μας αναλογούσε όπως το προσφυγικό, φυσικές καταστροφές που έπληξαν τον δήμο μας, απώλειες που θα μας στοιχειώνουν για πάντα όπως του αείμνηστου συναδέλφου μας Αντιδημάρχου Νίκου Ταχτσίδη αλλά και την προσπάθεια μας για την ανατροπή του Μακεδονικού κάτι που δεν θα τους το συγχωρήσουμε ποτέ .
Όλα αυτά τα χρόνια εργάστηκα σκληρά, καθημερινά, παραμέλησα πολλές φορές την προσωπική μου ζωή, την οικογένεια μου, την επιστήμη μου με τις ατελείωτες ώρες εργασίας μου στα κοινά του Δήμου , προσπάθησα να είμαι παρών στα προβλήματα των δημοτών μας δίνοντας λύσεις πάντα σε συνεργασία με τον δήμαρχο Κιλκίς Δημήτριο Σισμανίδη, τους συναδέλφους μου αντιδημάρχους , δημοτικούς συμβούλους , εντεταλμένους και υπαλλήλους του Δήμου που τους ευχαριστώ όλους θερμά.
Ο κύκλος όμως της αυτοδιοίκησης για μένα θα κλείσει με την ολοκλήρωση της θητείας μου τον Αύγουστο του 2019, απόφαση που την έχω πάρει πριν καιρό συνειδητά, νιώθωντας μετά από τόσα χρόνια ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου στην πόλη και τα χωρία αυτού του δήμου.
Ευχαριστώ όλους τους υποψηφίους δημάρχους για την τιμητική πρόσκληση που με κάνανε να συμμετέχω στους συνδυασμούς τους στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους με την επόμενη μέρα των εκλογών να βρει κερδισμένο το ΚΙΛΚΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ .
Θα παραμείνω όμως ενεργός πολίτης, παρών στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου μας, πιστός στις πολιτικές και κομματικές μου αρχές .