Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021, 2:41:59 μμ
etpa
Τετάρτη, 24 Μαϊος 2017 22:42

Καλοκαιρινές δράσεις της Βιβλιοθήκης Πολυκάστρου

Συντάκτης:

Τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυκάστρου, του Δήμου Παιονίας επισκέφθηκε o συντονιστής της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (Ε.Β.Ε.) κ. Γρηγόρης Χρυσοστομίδης. Σκοπός της επίσκεψης του ήταν να γνωρίσει τις βιβλιοθήκες του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών που συμμετέχουν στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία καθώς και τους χώρους διεξαγωγής των δράσεων και γενικότερα το χώρο όπου στεγάζεται η Δημοτική Βιβλιοθήκη. 

 
Με αφορμή την επίσκεψη αυτή η υπεύθυνη βιβλιοθηκονόμος κ. Αθανασία Γιάγκου υποδέχθηκε και ξενάγησε τον κ. Χρυσοστομίδη στο χώρο της Βιβλιοθήκης και του Πολιτιστικού Κέντρου Πολυκάστρου. Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, κ. Δημήτριος Μπαβέλης,  στηρίζοντας εμπράκτως όλη αυτή την προσπάθεια.
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη με την βοήθεια και των εθελοντών της θα συμμετέχει φέτος, για 6η συνεχόμενη χρονιά,  στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία  για την προώθηση της ανάγνωσης και δημιουργικότητας των παιδιών.