Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020, 3:07:47 μμ
Κυριακή, 05 Μαϊος 2019 11:53

Κατατέθηκαν οι υποψηφιότητες με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Κιλκίς, στο Δήμο Παιονίας και στις Τοπικές Κοινότητες

Συντάκτης:

Το Σάββατο 4 Μαΐου οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Κιλκίς και Παιονίας, Γιάννης Φαχουρίδης και Τάσος Βασιλακάκης αντίστοιχα, κατέθεσαν στο Πρωτοδικείο Κιλκίς τις υποψηφιότητες της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Περισσότεροι από 130 υποψήφιοι θα δώσουν τη μάχη των Δημοτικών – Κοινοτικών και Περιφερειακών Εκλογών στο Κιλκίς με τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ.

 

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» κατέθεσε, εκτός από τις υποψηφιότητες για τους δύο Δήμους και τις υποψηφιότητες της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις Τοπικές Κοινότητες Κιλκίς, Μεγάλης Στέρνας, Παλαιού Αγιονερίου και Χωρυγίου, ενώ το ΚΚΕ στηρίζει και άλλους μεμονωμένους υποψήφιους σε χωριά κάτω των 300 κατοίκων, όπως στην Αντιγόνεια, στο Κεντρικό, στην Ποντοκερασιά , στη Φύσκα.

Οι δεκάδες υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι δοκιμασμένοι αγωνιστές του εργατικού κινήματος, των ριζοσπαστικών συσπειρώσεων των βιοπαλαιστών αγροτών και επαγγελματιών, επιστημόνων, των γυναικών, της νεολαίας.

Βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα και εκεί θα βρίσκονται και την επόμενη μέρα των εκλογών.

Οι υποψήφιοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι άνθρωποι που προέρχονται και από άλλους πολιτικούς χώρους, που συμπορεύονται όμως με το ΚΚΕ στον αγώνα, στο κίνημα και στις εκλογές.

Το πραγματικό δίλημμα που μπαίνει στο λαό του Κιλκίς σ’ αυτές τις εκλογές είναι αν θα συνεχίσουμε στον ίδιο δοκιμασμένο δρόμο που αποδεδειγμένα φέρνει νέα δεινά για το λαό ή θα αλλάξουμε δρόμο, θα βγούμε στο προσκήνιο, βάζοντας στην προμετωπίδα των αγώνων μας τις σύγχρονες κοινωνικές μας ανάγκες.

Ο λαός του Κιλκίς είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει την πραγματική διαφορά στις εκλογές, στηρίζοντας «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Κιλκίς, στο Δήμο Παιονίας και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το ΚΚΕ στα Ευρωεκλογές.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν αναλυτικά όλοι οι υποψήφιοι στους Δήμους και τις Κοινότητες.