Κυριακή, 9 Μαΐου 2021, 2:19:05 μμ
etpa
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 21:05

Λ. Παζαρτζικλής: Παρακολουθεί κανείς το έργο του φυσικού αερίου;

Συντάκτης:

Τη στενή ποαρακολούθηση της υλοποίησης του εξαγγελθέντος έργου κατασκευής εσωτερικού δικτύου φυσικού αρίου στο Κιλκίς ζήτησε από τη διοίκηση του δήμου ο δημοτικός σύμβουλος Λάζαρος Παζαρτζικλής στη  τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ειδικότερα στην εκτός ημερήσιας διάταξης συζήτση ο κ. Παζαρτζικλής είπε:


Είναι  γνωστό ότι το πολικό ψύχος που έπληξε και το νομό μας και ειδικότερα το Δήμο μας , δοκίμασε  τις αντοχές των δημοτών μας με το υψηλό κόστος θέρμανσης.
 Για το λόγο αυτόν επιβάλλεται να παρακολουθήσουμε από κοντά τις εξαγγελίες που είχε κάνει η κυβέρνηση και η περιφέρεια για την κατασκευή δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην πόλη μας .
  Ζητώ από την διοίκηση του δήμου να απαντήσει σε μία από τις επόμενες συνεδριάσεις στα εξής ερωτήματα: 1) Υλοποιείται η δέσμευση της κυβέρνησης και της περιφέρειας ότι το 2017 θα ξεκινήσει η κατασκευή του δικτύου φυσικού αερίου;
   2) Σε ποια φάση βρίσκεται το έργο που υπενθυμίζω ότι έχει ενταχθεί και στο ΕΣΠΑ και μάλιστα η πόλη μας είναι μία από τις πέντε πόλεις της Βορείου Ελλάδος που θα ξεκινούσε η υλοποίηση του έργου από τα τέλη του 2016.
    Η εκτίμησή μου είναι ότι θα πρέπει να παρακολουθούμε την εξέλιξη ενός τόσο σημαντικού  έργου που θα βοηθήσει πολύ στη βελτίωση ποιότητας ζωής των Κιλκισιωτών και θα ανακουφίσει οικονομικά τους συνδημότες μας ,  άσχετα αν η υλοποίηση του έργου ανήκει στην περιφέρεια.