Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023, 8:10:52 μμ
Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 19:16

«Λαϊκή Συσπείρωση»: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι. Ποιοι είναι οι πέντε από το ν. Κιλκίς

Ένας σημαντικός αριθμός υποψηφίων που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κεντρικής Μακεδονίας, με επικεφαλής τον Σωτήρη Αβραμόπουλο, δόθηκε στη δημοσιότητα από την Κομματική Οργάνωση Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

O Σωτήρης Αβραμόπουλος είναι μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής της Οργάνωσης Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

 

Περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από το 2019.

42 χρόνων (γεννημένος το 1981), κατοικεί στη Θεσσαλονίκη.

Είναι πολιτικός μηχανικός, απόφοιτος του αντίστοιχου Τμήματος του ΑΠΘ και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) του προγράμματος «Σεισμική Μηχανική και Αντισεισμικές Κατασκευές» του ΕΑΠ.

Όπως υπογραμμίζεται: «Συνολικά στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στελεχώνεται «από ανθρώπους αγωνιστές, με προσφορά, με αξίες και ιδανικά που δεν έχουν δεσμεύσεις σε συμφέροντα.

Από εργαζομένους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, εργάτες και υπάλληλους, εκπαιδευτικούς, υγειονομικούς, μισθωτούς και αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες, καθηγητές Πανεπιστημίου, μικρούς επαγγελματίες και αγρότες, φοιτητές, ανθρώπους των Τεχνών, του Αθλητισμού».

Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς

  1. Αθανασιάδης Θεόδωρος, 47 ετών, υπάλληλος της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Κιλκίς. Μέλος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ ΤΚΜ, μέλος ΝΕ ΤΕΕ Κιλκίς, μέλος ΔΣ Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς - Παιονίας, μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας ΝΤ.
  2. Τεμεκενίδου Μέμα, 65 ετών, συνταξιούχος ΟΑΕΔ.
  3. Φαχουρίδης Γιάννης, 62 ετών, αρχιτέκτονας μηχανικός ελεύθερος επαγγελματίας. Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Κιλκίς, πρόεδρος Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Ν. Κιλκίς.
  4. Χαλίτσιος Κωνσταντίνος, 70 ετών, συνταξιούχος φαρμακοποιός.
  5. Χατζή Ειρήνη, 45 ετών, Αγρότισσα, παραγωγός. Μέλος ΔΣ Σωματείου Λαϊκών Αγορών Κιλκίς.