Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021, 12:01:16 πμ
etpa
Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 22:41

Λάζαρος Παζαρτζικλής :Να τοποθετηθούν κυτία για να καταθέτουν ενυπόγραφα τα προβλήματά τους οι δημότες .

Συντάκτης:

Δυστυχώς σήμερα είμαι αναγκασμένος να μιλήσω για τα απλά και τα αυτονόητα που έπρεπε να μην αναφερόμαστε ποτέ σε αυτόν εδώ το χώρο γιατί θα έπρεπε να είναι λυμένα.


 Όταν ένας πολίτης χρειάζεται τη βοήθεια του δήμου για το παραμικρό θέμα της καθημερινότητας του που τον δυσκολεύει, εάν δεν έχει κάποιο γνωστό αντιδήμαρχο ή αιρετό να μεσολαβήσει  για να λυθεί άμεσα το πρόβλημα του δυστυχώς το θέμα αυτό διαιωνίζεται.
Έχω πει επανειλημμένα ότι σε αυτόν εδώ το χώρο πρέπει να είμαστε σαν εκλεγμένοι σύμβουλοι και χρήσιμοι και χρηστικοί, δυστυχώς αυτό δε γίνεται.
Προτείνω λοιπόν στο δημαρχείο του Κιλκίς αλλά και σε όλα τα δημαρχεία των παλιών καποδιστριακών δήμων να τοποθετηθούνε ειδικά κουτιά ή γραμματοκιβώτια  στα οποία οι δημότες θα μπορούμε να αφήνουμε ενυπόγραφες επιστολές με τα προβλήματα και τα θέματα που έχουμε. Θα υπάρχει από την πλευρά του Δήμου ένα στέλεχος το οποίο θα ασχολείται καθημερινά και θα ιεραρχεί τα θέματα που διαβάζει από τις επιστολές των δημοτών και Θα στέλνει και απαντήσεις  σε εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να ενημερώνει τον πολίτη για το πότε και πως θα επιλυθεί το πρόβλημα που δυσκολεύει την καθημερινότητα του και να νιώθουν ότι στεκόμαστε δίπλα τους και ασχολούμαστε πραγματικά με τα προβλήματά τους.
Αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει και μέσω διαδικτύου με e-mail όπου θα μπορούμε να στέλνουμε ηλεκτρονικά τα θέματα που μας προβληματίζουν και μας δυσκολεύουν.
    Αν διαφημιστεί κατάλληλα από την πλευρά της διοίκησης του Δήμου όλη αυτή η διαδικασία πιστεύω ότι πολύ σύντομα και με πολύ πιο εύκολο τρόπο θα λύνονται προβλήματα των δημοτών τα οποία  παραμένουν άλυτα εδώ και καιρό, όπως επίσης θα έχει άμεση επικοινωνία με τον Δήμο και ο δημότης του πιο απομακρυσμένου χωριού του Κιλκίς.
  Ελπίζω ότι η πρόταση μου αυτή δεν θα έχει την τύχη  προγενέστερων προτάσεων και δεν θα αντιμετωπιστεί διά της σιωπής, αλλά θα γίνει πράξη και θα βοηθήσει όλους μας στην καθημερινότητα μας.