Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023, 1:05:09 πμ
Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 18:49

Λεωνίδας Τζαβέλλας: Συνεχίζουμε με τον Α. Τζιτζικώστα, με Σεβασμό και Αξιοπρέπεια για την Πρόοδο του Κιλκίς

Φίλες  και  Φίλοι

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως Περιφερειακός Σύμβουλος Κιλκίς.

Αδιαμφισβήτητα οι εκλογές αποτελούν ταυτόχρονα δικαίωμα και υποχρέωση κάθε ενεργού πολίτη, διασφαλίζοντας την ελευθερία επιλογής ανάμεσα σε ένα πλήθος διαφορετικών προτάσεων.

 

Πιστεύω ακράδαντα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και θεωρώ ότι η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι ζήτημα κομμάτων, αλλά η συνεύρεση στο ίδιο μετερίζι πολλών ανθρώπων, άξιων και ικανών από όλο το πολιτικό γίγνεσθαι.

Σε αυτό το αίσθημα ενότητας μεταξύ ατόμων που τους συνδέουν κοινά συμφέροντα, κοινοί στόχοι ή κίνδυνοι, βρίσκει στήριξη η «Αλληλεγγύη».

Ας καταλάβουμε πως η αλληλεγγύη είναι η άλλη όψη της ελευθερίας. Δεν είναι μόνο θέμα ανθρωπιάς. Είναι η έμπρακτη αναγνώριση της κοινής προσπάθειας που μας ενώνει.

Ο τόπος μας, έχει ανάγκη τη φροντίδα πολιτών που να ενδιαφέρονται, να ασχολούνται και να οραματίζονται για αυτόν.

Ας κάνουμε, με τις σωστές επιλογές μας, το όνειρο πραγματικότητα.

Σταθερός στις αξίες αλλά και στις επιλογές μου, με υπομονή και επιμονή, καθώς επίσης και με μεγάλη διάθεση προσφοράς ζητώ την στήριξη και υποστήριξή σας για να αγωνιστώ και να διεκδικήσουμε μαζί την δυνατότητα να δούμε τον τόπο μας να προοδεύει, να επιλύει χρονίζοντα προβλήματά του και πρωτίστως να απαλλαγεί από παθογένειες ετών που τον κράτησαν στο περιθώριο.

Ας γίνουν ο Σεβασμός, η Αξιοπρέπεια, και η Αλλαγή τα δικά μας ζητούμενα.

Με εκτίμηση

Τζαβέλλας Λεωνίδας

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος