Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020, 5:00:16 πμ
Παρασκευή, 03 Μαϊος 2019 12:00

Με Δημήτρη Τσαντάκη η Φ. Ρουμελιώτη και η Δ. Σκαρλάτου

Συντάκτης:

Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΦΩΝΗ & ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑ.

Η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς ξεχωρίζει και δυναμώνει ακόμα περισσότερο στην Κοινότητα Κιλκίς με την παρουσία της Ρουμελιώτη Φώνης και της Σκαρλάτου Διαμαντούλας.

 

Η Φώνη Ρουμελιώτη, δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι εργαζόμενη στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Δήμου Κιλκίς και έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της αναπηρίας. Μία δυναμική παρουσία, αποφασισμένη να δώσει το δικό της έντονο και ανεξάρτητο στίγμα με τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο που υποστηρίζει η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη.

Η Διαμαντούλα Σκαρλάτου, ζει στο Κιλκίς και δοκιμάζεται πρώτη φορά στο στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης.  Απασχολήθηκε κατά καιρούς σε διάφορες εργασίες καθαριότητας, εστίασης και στη βιομηχανία. Μια απλή γυναίκα με καθαρό βλέμμα και χαμόγελο, ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας που θέλει να προσφέρει με τις ιδέες και την εργασία της στην Κοινότητα Κιλκίς.

Το Κιλκίς αξίζει ανθρώπους φιλήσυχους, εργατικούς, αθόρυβους που έχουν αποδείξει την προσφορά και την αγάπη τους για την πόλη. Η Φώνη Ρουμελιώτη και η Διαμαντούλα Σκαρλάτου αξίζουν της εμπιστοσύνη μας και υποστηρίζονται από την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και τον Δημήτρη Τσαντάκη.

Ο συνδυασμός της νίκης, η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, με προσωπικότητες γεμάτες ουσία προχωράει με σιγουριά στο αύριο και δίνει ένα ιδιαίτερο στίγμα στην Κοινότητα του Κιλκίς.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς

Δημήτρης Β. Τσαντάκης