Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020, 2:22:35 πμ
Παρασκευή, 03 Μαϊος 2019 08:03

Με "Συμμετέχω" και Δημήτρη Αγαθόπουλο ο Γιάννης Παναγόπουλος

Συντάκτης:
Λίγα λόγια από τον Γιάννη Παναγόπουλο, υποψήφιο με την παράταξη Συμμετέχω - Ο Δήμος στα χέρια του Πολίτη.
"Ονομάζομαι Γιάννης Παναγόπουλος και γεννήθηκα στο Κιλκίς το 1954. Τελείωσα το εξατάξιο γυμνάσιο Αρρένων Κιλκίς και στην συνέχεια το τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, της σημερινής σχολής Γεωτεχνικών επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Εργάστηκα ως δασολόγος στις Δασικές υπηρεσίες των νομών Δράμας, Κιλκίς και Θεσσαλονίκης από όπου και συνταξιοδοτήθηκα. Είμαι παντρεμένος με την Σταματία Παναγοπούλου και έχω δύο γιούς γεωπόνους, τον Γιώργο και τον Αλέξανδρο.
Με τον Δημήτρη (Τάκη) Αγαθόπουλο, είμαι φίλος από τα παιδικά μου χρόνια. Έτσι όταν μου πρότεινε να τον συνοδεύσω σε αυτό το εγχείρημα, συμφώνησα αμέσως. Δεν θα πω τίποτε για τον Τάκη σχετικά με τις σπουδές του την επαγγελματική του σταδιοδρομία , την συμμετοχή του όλα αυτά τα χρόνια στα κοινά, την γνώση του στα αυτοδιοικητικά και όλα αυτά. Αυτά άλλωστε αναφέρονται και στο βιογραφικό του. Αυτό που έχω να πω, είναι ότι είναι ένα άτομο ηθικό, εργατικό, οργανωτικό, με αυξημένο το αίσθημα της ευθύνης και της προσφοράς στους γύρω του. Εύχομαι να τον δούμε στο τιμόνι του Δήμου για το κοινό καλό."
Γιάννης Παναγόπουλος