Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020, 11:02:56 μμ
Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 12:08

Μήνυμα δημάρχου Παιονίας για την 25η Μαρτίου

Συντάκτης:

Συνδημότες  μου,

Ο εορτασμός της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου δεν θα ακολουθήσει φέτος το   πρωτόκολλο που έχει καθιερωθεί και έχουμε συνηθίσει όλα τα χρόνια.

 

Η κρισιμότητα των ημερών απαιτεί  απομόνωση  στο σπίτι.  Η αποτροπή των συναθροίσεων αποτελεί  πλέον Εθνικό Στόχο. Το διακύβευμα σήμερα είναι το ύψιστο αγαθό της υγείας  όλων μας.

Μπορεί οι παρελάσεις και οι καταθέσεις στεφάνων να προσδίδουν λαμπρότητα στους εορτασμούς των   Εθνικών Επετείων  αλλά το μήνυμα της 25ης Μαρτίου παραμένει και χωρίς αυτές ισχυρό και επίκαιρο.

Την Τετάρτη εορτάζουμε την ενότητα της Εθνικής μας Συνείδησης, εορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεομήτορος, τιμούμε όλοι τον αγώνα και τη θυσία των Ελλήνων Αγωνιστών του ΄21.

Σε μία περίοδο όπου το Έθνος μας και η υπόλοιπη οικουμένη δοκιμάζεται  από την ύπουλη αρρώστια που μας περιβάλλει, έχουμε την υποχρέωση να ορθώσουμε το ανάστημα μας, να προστατέψουμε την οικογένεια, την γειτονιά και την Πατρίδα μας, να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών, να υψώσουμε την Ελληνική Σημαία στα σπίτια μας, μα πάνω από όλα στις καρδιές μας και με πίστη, ενωμένοι να βγούμε νικητές απέναντι σε αυτόν τον αόρατο εχθρό.

Ο Δήμαρχος Παιονίας

Κώστας Σιωνίδης