Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021, 4:01:58 πμ
etpa
Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 09:59

Ο Βασίλης Μωυσίδης ανακοινώνει την υποψηφιότητά του την Τετάρτη

Συντάκτης:

Tον δημαρχιακό θώκο του δήμου Θεσσαλονίκης θα διεκδικήσει ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία και πρώην αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης, Βασίλης Μωυσίδης.

Τις βασικές αρχές και θέσεις του συνδυασμού του, καθώς και  την κατάσταση και προοπτική του δήμου ο κ. Μωυσίδης θα τις παρουσιάσει την ερχόμενη Τετάρτη 13 Ιουνίου, στις 7:30 το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

 

Ο συνδυασμός του «ΘεσσαλοΝΙΚΗ των πολιτών», όπως ανέφερε ο ίδιος, είναι ανεξάρτητος και θα έχει άτομα όλων των πολιτικών χώρων.

«Δεν θέλουμε το χρίσμα κάποιου κόμματος. Αν κάποιοι θέλουν να στηρίξουν με το καλό να έρθουν», είπε, συνομιλώντας με δημοσιογράφους.

Στόχος του, όπως είπε ο κ. Μωυσίδης,  συνομιλώντας με δημοσιογράφους, είναι να βρεθούν λύσεις σε προβλήματα που έχει η πόλη. Ο 54χρονος  αντιστράτηγος εν αποστρατεία έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα θέματα ασφάλειας της πόλης.

Άσκησε κριτική στην τωρινή διοίκηση του δήμου και στον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, κάνοντας λόγο για λάθη που έχουν γίνει, τόσο στην ασφάλεια, όσο και στο παραεμπόριο, το Μετρό και την καθαριότητα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι δεν τον εκφράζουν τα όσα είπε ο κ. Μπουτάρης τόσο για το Μακεδονικό όσο και για τους Ποντίους

«Η πρόσφατη δήλωση του για τους Πόντιους είναι όχι απλά δυσάρεστη, αλλά τραγική. Με την στάση του προκαλεί βάναυσα τους πολίτες. Δεν μπορεί να λέει ό,τι θέλει και να έχει ασυλία ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης», υπογράμμισε.