Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020, 3:50:17 πμ
Τετάρτη, 08 Μαϊος 2019 16:49

Ο Γιώργος Ιωαννίδης κάνει την Παιονία ακόμα πιο ισχυρή!

Συντάκτης:

Ο Γιώργος Ιωαννίδης έχει συνδέσει το όνομά του με την προσφορά στη γενέτειρα του, την Αξιούπολη. Δυναμικός, μαχητικός και διεκδικητικός, έχει αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική και πολιτική δράση και ενώνει τις δυνάμεις του με τον Δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη για έναν Δήμο πρωταγωνιστή και αυτοδύναμο, για μία Παιονία ακόμη πιο ισχυρή!

 

Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς, έχει εκπροσωπήσει τους συμπολίτες του στον τότε Δήμο Αξιούπολης με Δήμαρχο την κα Συμεωνίδου, διατελώντας και Αντιδήμαρχος, όπως επίσης και την πρώτη θητεία του Καλλικρατικού Δήμου.

Είναι Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Καπνεργατοϋπαλλήλων Ελλάδος από το 2006, μέλος της Διοίκησης του ΟΑΕΔ Ελλάδος και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής ως εκπρόσωπος της Γ.Σ.Ε.Ε. Έχει ιδρύσει το Σωματείο Εργαζομένων στην Καπνική Μιχαηλίδης, του οποίου είναι Πρόεδρος όπως τον Κλαδικό Καπνεργατικό Σωματείο του ν. Κιλκίς με έδρα την Αξιούπολη.

Είναι μέλος της Διοίκησης ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Δικαίου ν. Κιλκίς και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΔΑΚΕ από το 1998.

Γεννήθηκε το 1964 και είναι γιος του Αναστάσιου Ιωαννίδη και της Κλυταιμνήστρας, το γένος Παντελή Ελευθεριάδη. Είναι παντρεμένος με την Μυροφόρα Καλόνικου και πατέρας 3 παιδιών. Υπηρέτησε ως έφεδρος Αξιωματικός στην Ελληνικό Στρατό και εργάζεται στην Καπνική Μιχαηλίδης.

Δεν έχει σταματήσει ποτέ να αγωνίζεται για τους συνδημότες του, να διεκδικεί και να οραματίζεται για τον τόπο του και κατέρχεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δ.Ε. Αξιούπολης με την Παιονία Ισχυρή!