Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 2:14:56 μμ
Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 11:52

Ο Κοντονής έφερε ...κοντά Σισμανίδη-Τσογγίδη την Πρωταπριλιά!

Απρόσμενες εξελίξεις είχαμε στο χώρο της πλειοψηφούσας παράταξης στο δήμο Κιλκίς με καταλύτη τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή!
Γράψαμε πως "η σκληρή δήλωση που έκανε ο υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απαντώντας στο δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη, απαξιώνοντας στην ουσία το θεσμικό ρόλο του δημάρχου, προκάλεσε την αντίδραση του πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και στελέχους της Ν.Δ., Γιάννη Τσογγίδη.

Ετσι, ο κ. Σισμανίδης βρήκε έναν απρόσμενο σύμμαχο στην κόντρα του με τον κ. Κοντονή για την υπόθεση της ολοκλήρωσης του έργου του δημοτικού σταδίου Κιλκίς. Ο κ. Τσογγίδης υπερασπίστηκε το δήμαρχο Κιλκίς και στράφηκε κατά του κ. Κοντονή και τα όσα αυτός δήλωσε τελευταία για το έργο των κερκίδων του γηπέδου. Αμεση ήταν και η αντίδραση του δημάρχου Κιλκίς ο οποίος κάλεσε σε συνάντηση στο γραφείο του τον κ. Τσογγίδη, για να τον ευχαριστήσει για τη δήλωση συμπαράστασης προς το πρόσωπό του. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, 1η Απριλίου, σε εξαιρετικό κλίμα και μέσα από τον πολύωρο διάλογο ξεπεράστηκαν και οι όποιες αντιθέσεις είχαν δημιουργηθεί στο πρόσφατο παρελθόν, μέσα και από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν..."

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ...!!!