Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020, 6:44:13 πμ
Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 22:44

Ο Μάνθος της προσφοράς

Συντάκτης:

Με ανάμεικτα συναισθήματα αποχαιρετούμε τον Μάνθο Καπνόπουλο από ενεργό υπάλληλο του Δήμου Παιονίας. Χαρά επειδή ένας εξαιρετικός άνθρωπος και οικογενειάρχης απολαμβάνει πλέον ύστερα από 40 έτη εργασίας την ξεκούραση, την ηρεμία, τη δυνατότητα να χαρεί τόσα άλλα πράγματα στη ζωή, που όλοι έχουμε ανάγκη. Και λύπη διότι ο Δήμος Παιονίας, οι δημότες της Παιονίας θα στερηθούμε των υπηρεσιών του Μάνθου Καπνόπουλου.


Η υπηρεσιακή του θητεία στο Δήμο Αξιούπολης αρχικά και στη συνέχεια στο Δήμο Παιονίας υπήρξε αξιοζήλευτη και παράδειγμα προς μίμηση. Ο Μάνθος δεν ήταν ένας απλός υπάλληλος, έστω ένας εργατικός δημοτικός υπάλληλος. Ο Μάνθος Καπνόπουλος ήταν το σύμβολο της πολυμάθειας και της διαρκούς ενημέρωσης σε όλα τα θέματα της αυτοδιοίκησης. Πολύτιμος για τις γνώσεις και την εργατικότητά του σε δημότες και δημάρχους. Συνεργάσιμος με όλους χωρίς εγωισμούς και διάθεση επίδειξης. Πάντα ξεχώρισε για το είναι κι όχι για το φαίνεσθαι. Αφήνει βαθύ αποτύπωμα στη νεότερη ιστορία της Παιονίας και συνάμα αποτελεί για όλους τους υπαλλήλους το πρότυπο στο οποίο οφείλουν να τείνουν ώστε να πάει μπροστά ο τόπος μας. Ίσως ο μοναδικός που δικαιούται τον τίτλο του αναντικατάστατου.
Μάνθο Καπνόπουλε τίμησες όσο κανείς άλλος τον όρκο σου αφ’ όταν ανέλαβες υπηρεσία. Είσαι και θα παραμένεις πάντα άξιος της τιμής και της ευγνωμοσύνης μας.
Γιάννης Αδαμόπουλος
Αντιδήμαρχος Παιονίας