Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, 8:06:42 μμ
Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023 21:14

Ο Θεόδωρος Βαφειάδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Κιλκίς

Την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Κιλκίς στις εκλογές του Οκτωβρίου ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς, Θεόδωρος Βαφειάδης, με συνέντευξή του στα τοπικά ΜΜΕ.

Ο κ. Βαφειάδης ηγείται της νεοσύστατης δημοτικής παράταξης, της «Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας για το Δήμο Κιλκίς», με τον τίτλο «Νέο Κιλκίς». Όπως τόνισε ο ίδιος, η παράταξή του στελεχώνεται με νέα και άφθαρτα πρόσωπα, που εντάσσονται στην Πρωτοβουλία από αγάπη για τον τόπο και όχι από ιδιοτέλεια, όπως συμβαίνει με την παράταξη του δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη, όπως ανέφερε.

Ο κ. Βαφειάδης κατηγόρησε τον κ. Κυριακίδη και την παράταξή του, πως δεν έχουν κάνει τίποτα στα τέσσερα σχεδόν χρόνια που διοικούν, η πόλη του Κιλκίς βιώνει την εγκατάλειψή της, όπως και τα χωριά που ερημώνουν. «Θα διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τους δημότες, μαζί με τους δημότες, στηριζόμενοι και στους άξιους », σημείωσε.

Ο επικεφαλής του «Νέου Κιλκίς» σημείωσε πως η Πρωτοβουλία του είναι πέρα από κόμματα, αγκαλιάζει όλους τους δημότες και δεν θα ζητήσει ο ίδιος τη στήριξη κανενός κόμματος. «Αν κινήσεις ή κόμματα δουν το πρόγραμμά μας και θελήσουν να συμπαραταχθούν, θα είναι ευπρόσδεκτοι», ανέφερε.

Όσον αφορά την ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού του, ο κ. Βαφειάδης σημείωσε πως αυτό θα γίνει στα μέσα Ιουλίου και αφού κλείσει ο κύκλος των βουλευτικών εκλογών.

Απαντώντας σε ερώτησή μας, ότι ο δήμος και η ΔΕΥΑ Κιλκίς ξεκίνησαν τα εμβληματικά έργα ύψους 25 εκατ. ευρώ, κάτι πολύ μεγάλο για την πόλη και τα χωριά, τόνισε πως αυτά είναι χρήματα που δόθηκαν από την κυβέρνηση σε όλους τους δήμους, πως η προετοιμασία του έγινε από την προηγούμενη δημοτική αρχή και η σημερινή διοίκηση καθυστέρησε να τα αξιοποιήσει, όπως και το έργο του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου, που κινδυνεύει να χαθεί αν δεν ολοκληρωθεί στους χρόνους που ορίζονται.

Σε σχέση με το μεγάλο έργο που έγινε στην πόλη, το Πάρκο Κήπος, ανέφερε πως η δημοτική αρχή το έχει εγκαταλείψει και πως ο ίδιος θα ξεκινήσει αμέσως μόλις αναλάβει τη διοίκηση του δήμου, το ξήλωμά του και τη διάνοιξη εκ νέου της οδού Βενιζέλου.

Πολυμέσα