Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020, 6:53:39 μμ
Τρίτη, 07 Μαϊος 2019 16:36

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι με την ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ στην Εκλογική Περιφέρεια Δοϊράνης

Συντάκτης:

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι με την ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ στην Εκλογική Περιφέρεια Δοϊράνης.

 

Ο Γιάννης Σισμανίδης, ένας έμπειρος και δυναμικός αυτοδιοικητικός άνθρωπος.  Από το 1994 εκλέγεται ανελλιπώς Σύμβουλος, αρχικά στην κοινότητα του Αγίου Χαράλαμπου, μετέπειτα ως Δημοτικός Σύμβoυλος στον πρώην Δήμο Δοϊράνης και τελευταία ως Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Κιλκίς – Δημοτική Ενότητα Δοϊράνης.

 

Ένας αγωνιστής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που γνωρίζει  και υπηρετεί την κοινωνία και τον τόπο μας. Με τεράστια ευαισθησία στα εθνικά θέματα και στην τοπική μας παράδοση, με την εργατικότητα και την κοινωνικότητά του συνεχίζει να προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε.


Ο Θόδωρος Μωυσίδης, ένας νέος άντρας που κατοικεί κι εργάζεται στο Δροσάτο. Με έντονη τοπική δράση του και ανανεωτικές ιδέες, τα τελευταία χρόνια έχει δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον και υποστήριξη των σύγχρονων καινοτομικών καλλιεργειών. Επιχειρεί και επιτυγχάνει να αναπτύξει στον τόπο του εκτάσεις αρωματικών φυτών προς εκμετάλλευση και είναι πρωτοπόρος στον τομέα αυτό. Αυτός ο τριαντάρης ακρίτας, την εποχή της οικονομικής κρίσης και των εύκολων επιλογών, επιλέγει συνειδητά να παραμείνει στα βόρεια σύνορα της πατρίδας για να φυλάει τις δικές μας Θερμοπύλες.

Η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη, ολοκληρώνει με υπερηφάνεια και δίπλα σε έμπειρους και νέους, ξεχωριστούς και άξιους ανθρώπους, την πορεία νίκης για το καλό όλων των συνδημοτών μας.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς

Δημήτρης Β. Τσαντάκης