Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020, 3:52:11 πμ
Πέμπτη, 09 Μαϊος 2019 19:24

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι με την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς στην Εκλογική Περιφέρεια Γαλλικού

Συντάκτης:

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι με την ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ στην Εκλογική Περιφέρεια Γαλλικού.

 

Η Ειρήνη Γεμενετζή έρχεται από την ιστορική έδρα του δήμου Κιλκίς, τη Νέα Σάντα.

 

Έχει εργαστεί σε διάφορες θέσεις στον ιδιωτικό τομέα, σε επιχειρήσεις του τόπου μας. Την κέρδισε όμως η τέχνη της ζαχαροπλαστικής και γι' αυτό και ασχολείται ως ζαχαροτέχνης.

 

Η Άννα Δημάκη είναι η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας και Πολιτισμού. Δυναμική, εργατική, έντιμη και όμορφη γυναίκα αποδεικνύει καθημερινά με το έργο της και το απτό αποτέλεσμα, την ανιδιοτελή αγάπη  για το Κιλκίς και τα χωριά μας.

 

Η Αγγελική Τσαμπαζίδου από τον Καμπάνη όπου κατάγεται και κατοικεί, σπούδασε νοσηλεύτρια και έχει εργαστεί τόσο ως ελεύθερη επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης όσο και ως συμβασιούχος δημοτική υπάλληλος επί τρία έτη στον πρώην Δήμο Γαλλικού.

 

Ο Άγγελος Δρεμισιώτης είναι ένας άνθρωπος πρότυπο για την εκπροσώπηση της Ελληνικής οικογένειας και της Κιλκισιώτικης επαρχίας στα αυτοδιοικητικά.         Κατάγεται από τον Γαλλικό, όπου και διαμένει με τη σύζυγο του και τα πέντε παιδιά τους και επί 20 έτη υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία.

 

Ο Γιώργος Καβαλτζής είναι ένας δυναμικός νέος άνθρωπος με πατέρα Πεδινιώτη και Κύπρια μητέρα από την κατεχόμενη Κερύνεια.       Εργάζεται στο τμήμα Logistics μεγάλης βιομηχανίας παραγωγής Αλουμινίου στην περιοχή του Σταυροχωρίου.

 

Ο Παναγιώτης Καβατζικλής είναι ένας επίμονος ελεύθερος επαγγελματίας που διατηρεί επιχείρηση ανθοπώλειου. Με επιμονή όλα αυτά τα χρόνια, δεν εγκατέλειψε τον τόπο του παρόλη την οικονομική κρίση. Έχει σπουδάσει στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ.

 

Ο Χριστόφορος (Άκης) Πιπερίδης είναι ο γνωστός και πετυχημένος Αντιδήμαρχος από το 2010 μέχρι και σήμερα. Αστυνομικός στο επάγγελμα, αυτός ο σκληρός πόντιος της Σάντας τιμά το Δήμο Κιλκίς μόνο με αγώνες προσφοράς, δημιουργίας και έργα ανθρώπων.

 

Ο Κώστας Σβέρκος ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός με περισσότερα από 20 χρόνια σημαντικού έργου που είναι γνωστό κι αναγνωρίσιμο στην περιοχή της Εκλ. Περ. Γαλλικού. Επαγγελματίας αυτοκινητιστής, τα τελευταία έτη ασχολείται με σύγχρονες καλλιέργειες αρωματικών φυτών.

 

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς : Δημήτρης Β. Τσαντάκης