Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, 9:47:58 μμ
etpa
Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2014 21:11

Οικολογική κατάσταση της λεκάνης απορροής του Γαλλικού

Συντάκτης:

To Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οικολογική ποιότητα & Διαχείριση υδάτων σε επίπεδο λεκάνης απορροής» των τμημάτων Β ι ο λ ο γ ί α ς, Γ ε ω λ ο γ ί α ς & Π ο λ ι τ ι κ ώ ν Μ η- χ α ν ι κ ώ ν του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,

υπό την αιγίδα της Κοσμητείας Σχολής Θετικών Επιστημών, σε συνεργασία με τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης & Αποχέτευσης Κιλκίς, το Δήμο Κιλκίς και το Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα διοργανώνουν από κοινού και έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην ημερίδα με θέμα:
Οικολογική κατάσταση της λεκάνης απορροής του Γαλλικού ποταμού  βάσει της Ευρωπαϊκής Οδηγίας Πλαίσιο για τα νερά 2000/60
Η ημερίδα θα λάβει χώρα την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014 στο Συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς (Γ.Καπέτα 17, Δημαρχείο) στις 6μμ., με συντονιστή τον κ. Αβραμίδη Ηλία, Γεν. Διευθυντή στη ΔΕΥΑ Κιλκίς.
Τη μελέτη που θα παρουσιασθεί επιμελήθηκαν οι μεταπτυχιακές/οί φοιτήτριες/τές του προγράμματος, Αναγνώστου Φωτεινή, Αποστολίδου Αικατερίνη, Γεωργιάδης Κωνσταντίνος, Κουρλίτη Ελευθερία, Στεφανίδου Νατάσα και Gani Md Ataul υπό την επίβλεψη μελών Δ.Ε.Π. του Α.Π.Θ. Θα ακολουθήσει συζήτηση.
Η παρουσία κατοίκων και φορέων της περιοχής θα μας τιμήσει ιδιαίτερα, αναφέρουν οι διοργανωτές και οι εισηγήτριες φοιτήτριες.  
Υπεύθυνη Επικοινωνίας Ημερίδας: Ελευθερία Κουρλίτη, μεταπτυχιακή φοιτήτρια. Τηλ. 6977181398. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υπό την αιγίδα της Κοσμητείας Σχολής Θετικών Επιστημών