Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020, 12:56:25 μμ
Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2014 21:32

Ολοκλήρωση διαδικασίας απόσυρσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων

Συντάκτης:

Από το Δήμο Κιλκίς για το 2014

 

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία απόσυρσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων από δρόμους και κοινόχρηστα σημεία της πόλης του Κιλκίς για το τρέχον έτος, με ευθύνη της  Αντιδημαρχίας Καθαριότητας- Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος.
Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αντώνη Μανουσαρίδη επικολλήθηκαν συνολικά 86 ειδοποιητήρια για την απόσυρση των οχημάτων από δημόσιους χώρους εκ των οποίων τα 72 απομακρύνθηκαν με ευθύνη των ιδιοκτητών – κατόχων ενώ για τα υπόλοιπα 14,τη σχετική παρέμβαση ανέλαβαν οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας – Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος.
Τα οχήματα αυτά προωθήθηκαν στην εταιρία ανακύκλωσης αφοι Κωνσταντινίδη με την οποία είναι συμβεβλημένος ο Δήμος Κιλκίς.
Οι ιδιοκτήτες – κάτοχοι των αποσυρθέντων οχημάτων έχουν τη δυνατότητα, μόνο για τις επόμενες δέκα ημέρες, (28 Νοεμβρίου -7 Δεκεμβρίου) να παραλάβουν από την εταιρία ανακύκλωσης Αφοι Κωνσταντινίδη τα αυτοκίνητά τους (περιοχή Πενταλόφου
ν. Θεσσαλονίκης, ώρες λειτουργίας καθημερινά 8:00 – 18:00 και το Σάββατο 8:00 – 14:00) καταβάλλοντας και τα ανάλογα έξοδα.
Μετά από αυτή την καταληκτική προθεσμία τα οχήματα θα ανακυκλωθούν.
Τα πιστοποιητικά καταστροφής τους θα διατίθενται στους ιδιοκτήτες - κατόχους από την Αντιδημαρχία Καθαριότητας – Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος για οποιαδήποτε νόμιμη χρήση.