Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020, 6:14:13 πμ

Αυτοδιοίκηση

Με εννιά θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών την Παρασκευή 30/10 το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς, στις 6 το απόγευμα.

Θεωρούμε απαράδεκτη την αποστολή εξώδικου προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Μακεδονίας από την παράταξη του κ. Χρυσομάλλη, ο οποίος κατά δήλωσή του και κοινή ομολογία αποτελεί υποστηρικτής οργάνωσης που έχει χαρακτηριστεί ως εγκληματική με απόφαση δικαστηρίου.

Ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης  μαζί  με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτή Κιλκίς Γιώργο Γεωργαντά επισκέφθηκαν τον Διευθύνοντα  Σύμβουλο των Κτιριακών  Υποδομών Αθανάσιο Γιάνναρη και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης  συμμετείχε σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Μάρκου ‘’Οι Μωμόγεροι’’ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου με την ευκαιρία συμπλήρωσης σαράντα χρόνων αδιάλειπτης πολιτιστικής παρουσίας του στον τόπο.

Ο Δήμος Κιλκίς προσφέρει στους ιδιοκτήτες δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς την ελληνική οικολογική πατέντα ‘’ΝΟ ΚΑΚΑ’’ για το μάζεμα των ακαθαρσιών των σκύλων τους στην πόλη του Κιλκίς στο πλαίσιο των ενεργειών για την καθαριότητα και υγιεινή του περιβάλλοντος στο δημόσιο χώρο.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς, της μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (20-10-2020)

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Εξάλειψης της Φτώχειας που τιμάται κάθε χρόνο στις 17 Οκτωβρίου, το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παιονίας παρουσιάσει έναν σύντομο απολογισμό των υπηρεσιών και των δράσεων για τα 3 έτη λειτουργίας του.

Υπογράφηκε πριν από λίγη ώρα  από τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, η ένταξη στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» της πράξης «Εμβληματικά Έργα Ύδρευσης ΔΕΥΑ Κιλκίς», παρουσία του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και του Υφυπουργού και Βουλευτή Ν. Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά.

Συνέντευξη στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ και στον Θεοφύλακτο Παγλαρίδη (Πρώτο μέρος).

Θα ξεκινήσουμε από το πλέον φλέγον θέμα της Παιονίας, το προσφυγικό... ύστερα από δεκατρείς μήνες στην δημαρχία της Παιονίας, της πολύπαθης σε ότι έχει σχέση με το προσφυγικό Παιονίας, που πάει το πράγμα κύριε Σιωνίδη; Υπήρχε μια παλιά δέσμευση ότι αυτή η δομή θα κλείσει, υπάρχουν οι νεότερες εξελίξεις τον τελευταίο χρόνο;

Άρθρο του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη.

Ένα από τα λίγα πράγματα που μας δίδαξε η πανδημία του κορονοϊού είναι η ασθενική αντίσταση στην πληροφορία της σύγχυσης.