Τρίτη, 18 Μαΐου 2021, 10:57:29 πμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Δικαιωμένη από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης δηλώνει η πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κιλκίς, Λένα Αναστασιάδου, η οποία είχε κατηγορηθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή για πλαστογράφηση και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.

Τα Κέντρα Υγείας Δροσάτου και Κιλκίς επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης και ενημερώθηκε εκτενώς για την πρόοδο της εμβολιαστικής διαδικασίας έναντι της Covid – 19. 

Με το 50% της δύναμής της θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας για την αποτροπή της διασποράς του κορονοϊού.

Την πρώτη ανεξαρτητοποίηση δημοτικού συμβούλου της Παιονίας είχαμε σήμερα το απόγευμα στη συνεδρίαση του συμβουλίου.

Ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, Αναστάσιος Μπαβέλης, δήλωσε στο προεδρείο την αποχώρησή του από την παράταξης του δημάρχου, Κώστα Σιωνίδη.

"Στο τελευταίο δημοσίευμα (σ.σ.: ανακοίνωση της παράταξης) εκ παραδρομής γράφτηκε ότι η συγκεκριμένη επένδυση θα διαχειρίζεται 60000 tn/έτος αποβλήτων εκ των οποίων οι 12800 tn/;έτος τα επικίνδυνα. 

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ με ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ [μέσω της πλατφόρμας e:presence.gov.gr], που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας προμηθεύει το Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας και το Γενικό Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Γουμένισσας Κιλκίς η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την υπογραφή των σχετικών αποφάσεων από τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.

"Όταν εμείς αποστέλλαμε  την ανοιχτή επιστολή προς τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης με όλα αυτά που μας προβληματίζουν για τον δήμο μας, η δημοτική αρχή ανακοίνωνε τα θέματα για το επόμενο δημοτικό συμβούλιο", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κίνηση Πολιτών Δήμου Παιονίας.

Από τη δημοτική παράταξη του Κιλκίς, "Συμμετέχω" εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

"Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν υπάρχει σε όσα αναφέρονται στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Δ.Σ του ΔΙΒΙΠΕΚ, για το θέμα της μονάδας επικίνδυνων και μη επικίνδυνων αποβλήτων που πρόκειται να εγκατασταθεί σε όμορο αγροτεμάχιο της ΒΙΠΕ Σταυροχωρίου και αναπαρήγαγαν τα τοπικά  ΜΜΕ.

Η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης Αποχέτευσης Κιλκίς προκήρυξε την πρόσληψη πέντε (5) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας από την ημερομηνία υπογραφής της σχετικής σύμβασης εργασίας για οκτώ μήνες για την αντιμετώπιση της ανάγκης του κορωνοϊού - COVID 19.