Τρίτη, 13 Απριλίου 2021, 10:29:27 πμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Η Θράκη ήταν το πρώτο φρικιαστικό δοκιμαστήριο μιας καλά μελετημένης επιχείρησης κατά του Ελληνισμού της Ανατολής. Εκτελεστές του οι Νεότουρκοι, που σαν σήμερα το 1914, ανήμερα της λαμπρής γιορτής της Χριστιανοσύνης άνοιξαν τον κύκλο αίματος στα χωριά της Ανατολικής Θράκης με διωγμούς και βίαιες εκτοπίσεις πληθυσμών από τις πατρογονικές τους εστίες. Ήταν ένα Μαύρο,ένα Σταυρωμένο Πάσχα για τους Έλληνες της Θράκης που είχε δυστυχώς και συνέχεια με δολοφονίες, ομαδικές σφαγές, βασανιστήρια και με την εξόντωση πολλών ανθρώπων στα τάγματα εργασίας.

Ο Δήμος Κιλκίς ξανανοίγει το δημόσιο διάλογο για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων και με στόχο την προώθηση της υιοθεσίας τους διοργανώνει ανοιχτή διαδικτυακή συνάντηση, την Πέμπτη 8 Απριλίου στις 19:00.

Η συζήτηση γίνεται με την συνεργασία και υποστήριξη της Αστυνομικής Διεύθυνσης, του Γενικού Νοσοκομείου, του Δασαρχείου, του Φιλοζωικού Συλλόγου, του Κυνηγετικού Συλλόγου και του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Κιλκίς.

Την πρόσληψη δύο υπαλλήλων προωθεί μέσω ΑΣΕΠ ο Δήμος Κιλκίς.Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 12μηνη σύμβαση εργασίας, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη, η οποία και δημοσιεύεται στα φύλλα της Τετάρτης των εφημερίδων, ΕΙΔΗΣΕΙΣ και ΠΡΩΙΝΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ.

Με αφορμή το δημοσίευμα των δύο μελών της αντιπολίτευσης που συμμετέχουν στην οικονομική επιτροπή του δήμου σχετικά με απαλλαγές τελών σε επιχειρήσεις λόγω της πανδημίας του covid 19, ενημερώνουμε τους δημότες για τις ενέργειες που έχει κάνει η διοίκηση του δήμου και οι υπηρεσίες του προς το σκοπό αυτό.

Απο τη ΔΕΥΑ Κιλκίς "ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς, που κατοικούν μεταξύ των οδών:

21η ΙΟΥΝΙΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ & ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΞΙ ΜΕΧΡΙ Α’ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ,

Σύμφωνα με την  ανακοίνωση της Παρασκευής 2 Απριλίου 2021, του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, ο δήμος Παιονίας   εισέρχεται στο επίπεδο Γ (πολύ αυξημένου κινδύνου) στον  χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη covid-19 , από το πρωί  του Σαββάτου 3 Απριλίου.

Σχετικά με την τοποθέτηση των δημοτικών συμβούλων της μείζονος μειοψηφίας κ. Χρήστου Γκουντενούδη και Ιωάννη Αλίρη, για την λειτουργία των Ειδικών Σχολείων στο Δήμο μας:

Το αίσθημα της εγκατάλειψης είναι κυρίαρχο στη θέα ενός αδέσποτου ζώου που κυκλοφορεί στο δρόμο ή περιφέρεται στη γειτονιά μας. Κανένα κατοικίδιο ζώο δεν επιλέγει να ζει δυστυχισμένο, με ελάχιστη τροφή και νερό, εκτεθειμένο καθημερινά σε κινδύνους.

Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 12:20

Επίσκεψη στα ΚΕΠ του Δήμου Κιλκίς με το rantevou.kep.gov.gr

Συντάκτης:

Ο Δήμος Κιλκίς ενημερώνει τους πολίτες ότι μπορούν να κλείνουν ραντεβού στην ψηφιακή πλατφόρμα  rantevou.kep.gov.gr για να επισκεφθούν το ΚΕΠ της επιλογής τους.

Η νέα ψηφιακή εφαρμογή είναι διαθέσιμη από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης  από την 1η Απριλίου.

Η φροντίδα για την καθαριότητα και ευπρέπεια των κοινόχρηστων χώρων της πόλης και των οικισμών είναι διαρκής έγνοια της Δημοτικής Αρχής.

 Καθαροί πρέπει να είναι και οι κάδοι που ως χώροι υποδοχής είναι επιβαρυμένοι από την τακτική απόρριψη των απορριμμάτων και εμποτισμένοι, ειδικά τους θερινούς μήνες, με βαριές οσμές.