Σάββατο, 17 Απριλίου 2021, 5:17:24 πμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Σύμφωνα με την  ανακοίνωση της Παρασκευής 2 Απριλίου 2021, του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, ο δήμος Παιονίας   εισέρχεται στο επίπεδο Γ (πολύ αυξημένου κινδύνου) στον  χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη covid-19 , από το πρωί  του Σαββάτου 3 Απριλίου.

Σχετικά με την τοποθέτηση των δημοτικών συμβούλων της μείζονος μειοψηφίας κ. Χρήστου Γκουντενούδη και Ιωάννη Αλίρη, για την λειτουργία των Ειδικών Σχολείων στο Δήμο μας:

Το αίσθημα της εγκατάλειψης είναι κυρίαρχο στη θέα ενός αδέσποτου ζώου που κυκλοφορεί στο δρόμο ή περιφέρεται στη γειτονιά μας. Κανένα κατοικίδιο ζώο δεν επιλέγει να ζει δυστυχισμένο, με ελάχιστη τροφή και νερό, εκτεθειμένο καθημερινά σε κινδύνους.

Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 12:20

Επίσκεψη στα ΚΕΠ του Δήμου Κιλκίς με το rantevou.kep.gov.gr

Συντάκτης:

Ο Δήμος Κιλκίς ενημερώνει τους πολίτες ότι μπορούν να κλείνουν ραντεβού στην ψηφιακή πλατφόρμα  rantevou.kep.gov.gr για να επισκεφθούν το ΚΕΠ της επιλογής τους.

Η νέα ψηφιακή εφαρμογή είναι διαθέσιμη από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης  από την 1η Απριλίου.

Η φροντίδα για την καθαριότητα και ευπρέπεια των κοινόχρηστων χώρων της πόλης και των οικισμών είναι διαρκής έγνοια της Δημοτικής Αρχής.

 Καθαροί πρέπει να είναι και οι κάδοι που ως χώροι υποδοχής είναι επιβαρυμένοι από την τακτική απόρριψη των απορριμμάτων και εμποτισμένοι, ειδικά τους θερινούς μήνες, με βαριές οσμές. 

Παρουσίαση της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Κιλτίδη:

Εκατόν δεκαοκτώ παραγωγοί και επαγγελματίες πωλητές θα συμμετάσχουν στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 3 Απριλίου η οποία συνεχίζει να λειτουργεί με το 50% της δύναμής της.

Ως προς τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς ισχύουν τα έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς της Covid- 19 και οι υγειονομικές ρυθμίσεις αναφορικά με:

Αλλάζει ο χώρος όπου κάθε Σάββατο γίνονταν εδώ και πολλά χρόνια η λαϊκή αγορά της Γουμένισσας. Μέχρι σήμερα η λαϊκή της Γουμένισσας αναπτύσσονταν στην οδό Βενιζέλου, από την κεντρική πλατεία προς την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, είναι ο δρόμος που οδηγεί προς το Κιλκίς.

Ξεκίνησε  και προχωρά με ικανοποιητικό ρυθμό η κατασκευή του έργου «Αναπλάσεις διαμορφώσεις δημοτικών χώρων δημοτικής ενότητας Πολυκάστρου 2020», προϋπολογισμού 221.260 ευρώ, το οποίο αφορά δέκα σημεία της δημοτικής ενότητας.

Ο Δήμος Κιλκίς καλεί τις επιχειρήσεις που βρίσκονται εντός των διοικητικών του ορίων και τελούν υπό καθεστώς πλήρους αναστολής των δραστηριοτήτων τους, εξαιτίας της πανδημίας της Covid – 19, να καταθέσουν αίτηση απαλλαγής από την υποχρέωση καταβολής των δημοτικών τελών.