Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022, 4:10:49 μμ

Αυτοδιοίκηση

Στη μεγάλη αυτοδιοικητική οικογένεια της δημοτικής παράταξης ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ προστίθεται ένας ακόμη νέος άνθρωπος ο Λουλούδης (Άκης) Τσούκας που συμπορεύεται με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη για να πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας. Με θέληση, με τόλμη, με υπέρβαση των δυνάμεών μας για να δώσουμε στον τόπο μας αυτό που αξίζει και δικαιούται.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Γιώργος Δουλκερίδης

Το 2011 εκλέχτηκα τοπικός σύμβουλος στη δημοτική κοινότητα Ευρωπού θέλοντας να ασχοληθώ με το χωριό μου και τα προβλήματα της καθημερινότητας .  Είμαι αγρότης και ζω στον Ευρωπό με τη σύζυγο μου Σούλα Μοσχοΐδου και τα παιδιά μας Λευτέρη και Δέσποινα.

Ο πολιτισμός του Κιλκίς αναδεικνύει τα τοπικά μας προϊόντα και το τοπικό καλλιτεχνικό δυναμικό μας.

Ο τόπος μας είναι η κύρια πηγή έμπνευσης για μας. Αναδείξαμε τα τοπικά προϊόντα και τα προβάλαμε μέσα από γιορτές στον τόπο μας.

Στο δημοτικό συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ προσχωρεί και η Τάνια Παπαδάκη συμμετέχοντας ενεργά στον κοινό μας στόχο να πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας με Δήμαρχο το Δημήτρη Κυριακίδη. Η Τάνια Παπαδάκη θα είναι υποψήφια στην Κοινότητα Κιλκίς για να προσφέρει τις εξειδικευμένες γνώσεις της και μια άλλη, πιο δημιουργική οπτική στην γενέτειρα πόλη όπου  μεγάλωσε και ζει με την οικογένειά της.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από το συνδυασμό της εμπειρίας με τη ζωντάνια και τις νέες ιδέες. Η ανανέωση της αυτοδιοικητικής ζωής του τόπου μας με νέους ανθρώπους γεμάτους πάθος και θετική διάθεση να εργαστούν δημιουργικά για το Δήμο μας και τους συμπολίτες μας, γίνεται πράξη και με την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Καπετάνη από την Γουμένισσα. 

Το ‘’Κιλκίς Μπροστά’’, όπως μαρτυρά και η ονομασία της δημοτικής παράταξης του Δημήτρη Κυριακίδη, προπορεύεται Μπροστά στο δρόμο προς τις δημοτικές εκλογές: σε ιδέες, προτάσεις και σε πρόσωπα που το ήθος, το κύρος, η εργατικότητα η εντιμότητά τους αντανακλώνται στη στάση ζωής τους και κατ’ επέκταση στην τοπική μας κοινωνία.

Η Ελένη Γρομπανουπούλου με την Παιονία Ισχυρή και τον Χρήστο Γκουντενούδη.

Ο δημοτικός συνδυασμός ‘’Παιονία Ισχυρή’’ υποδέχεται στις τάξεις του την Ελένη Γρομπανοπούλου, μια σεμνή και δυναμική γυναικεία παρουσία που θα επιδιώξει όπως και όλα τα στελέχη του, να δώσουν πραγματικό περιεχόμενο και να κάνουν πράξη τις ευκαιρίες που δικαιούνται οι Πόλεις μας και τα χωριά μας για να κάνουμε την Παιονία μας ακόμη πιο ισχυρή!

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Αγαθόπουλου Κυριάκου.

Ονομάζομαι Αγαθόπουλος Κυριάκος και είμαι μόνιμος κάτοικος Κιλκίς.

Είμαι πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός από το Πανεπιστήμιο του Clamorgan στο Cardif της Ουαλίας.

Σήμερα δραστηριοποιούμαι στον πρωτογενή τομέα ως πτηνοτρόφος με μονάδα παραγωγής που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα Κρουσσών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου