Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021, 8:16:07 μμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Τα θετικά αποτελέσματα του προγράμματος ''Στέγαση και Επανένταξη'' που υλοποίησε ο Δήμος Κιλκίς με είκοσι επτά ωφελούμενους συμπολίτες μας παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016 στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής.

Ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης, συνοδεία του Προέδρου της ΔΕΥΑΠ κ. Τζούρτζου, την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου πραγματοποίησαν επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού Πολυκάστρου για να επιθεωρήσουν τις διαδικασίες λειτουργίας της επιχείρησης και του χημείου.

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 20:52

Κάλαντα Χριστουγέννων στον Δήμαρχο Παιονίας

Συντάκτης:

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα γέμισε το πρωί της 23ης Δεκεμβρίου το Δημοτικό Κατάστημα Πολυκάστρου καθώς τοπικοί φορείς τραγούδησαν τις μελωδίες των Χριστουγέννων στον Δήμαρχο Παιονίας, κ. Χρήστο Γκουντενούδη, στους Αντιδημάρχους αλλά και τους εργαζόμενους στο Δημαρχείο.

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016 19:49

Περί αμμοχάλικου και λατομείων

Συντάκτης:

Μέγας θόρυβος ηγέρθη για τις παράνομες αμμοληψίες στο Γαλλικό και στη Νέα Σάντα. Ένα φαινόμενο καθημερινό που ενίοτε και κατά εποχές προσλαμβάνει μεγάλες διαστάσεις. Ιδιαίτερα όταν εκτελούνται μεγάλα έργα οδοποιίας στο ν. Κιλκίς. Αλλά και σε μόνιμη βάση από τοπικούς εργολάβους χωματουργικών έργων.

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016 18:49

Στο Χέρσο οι κάτοικοι εξακολουθούν να ανησυχούν

Συντάκτης:

Για όσους παρέστησαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς την περασμένη Δευτέρα δεν προέκυψε κάτι  νεότερο  από την συγκέντρωση 100 περίπου κατοίκων το βράδυ της Τετάρτης στο Χέρσο.

Με ομόφωνο ψήφισμά του το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς  συντάσσεται με το δίκιο αίτημα των 10 εργαζομένων της  Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Κιλκίς για νόμιμη ρύθμιση και την ομαλοποίηση των εργασιακών τους σχέσεων με την επιχείρηση.

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 20:44

Παιδιά ενός κατώτερου θεού…

Συντάκτης:

Εργάζονται καθημερινά με κανονικό ωράριο εκτελώντας , όπως κάθε υπάλληλος στη ΔΕΥΑ Κιλκίς, τα καθήκοντα – εργασίες που τους ανατίθενται. Το έργο τους, μαζί με το αντίστοιχο των υπολοίπων 20 συναδέλφων τους στην επιχείρηση έχει εκθειαστεί επανειλημμένα από  τη διεύθυνση και τη δημοτική διοίκηση, σε συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Καθώς με το ίδιο προσωπικό (30 συνολικά άτομα) η δημοτική επιχείρηση ύδρευσης αποχέτευσης Κιλκίς  αντιμετωπίζει πολλαπλάσιο έργο μετά τον Καλλικράτη.

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 22:40

Έλαμψαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στην Παιονία

Συντάκτης:

Το Σάββατο 10/12 έγινε η φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Παιονίας, Ευρωπό και Πολύκαστρο και την Κυριακή 11/12 στην Γουμένισσα και την Αξιούπολη αντίστοιχα.

Ανοχή τέλος για τους μακροχρόνιους οφειλέτες του δήμου Παιονίας  για χρέη τους προ πολλών ετών ληξιπρόθεσμα.  Την περασμένη  Παρασκευή κι αφού εξαντλήθηκαν οι προσκλήσεις για ρύθμιση – πληρωμή των οφειλών τους καθώς και εξώδικη πρόσκληση που τους είχε αποσταλεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο,  η οικονομική υπηρεσία του δήμου Παιονίας προχώρησε σε πράξη κατάσχεσης των λογαριασμών τους μέχρι του ποσού της οφειλής ενός εκάστου.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και στελέχη του κόμματος και είχαν μια χρήσιμη συνεργασία πάνω σε ζητήματα που αφορούν το Δήμο Κιλκίς.