Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022, 3:50:02 μμ

Αυτοδιοίκηση

Συμμετέχω στην προσπάθεια του Κώστα Σιωνίδη και της  παράταξης μας «Παιονία της Προόδου» για ένα καλύτερο και   πιο αποτελεσματικό δήμο Παιονίας , σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Πολυκάστρου.

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ

Η Δημοτική Ενότητα Κρουσσών πάει Μπροστά!  Στο δημοτικό συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ με υποψήφιο Δήμαρχο το Δημήτρη Κυριακίδη συμμετέχει από τα πρώτα βήματα της συγκρότησής του και ο Γιώργος Μπαλάσκας, Αντιδήμαρχος στη Δημοτική Ενότητα Κρουσσών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Οριστικοποιήθηκε το ψηφοδέλτιο του νυν και υποψήφιου Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα και για το νομό Κιλκίς.

Ο κ. Τζιτζικώστας παρουσιάζει αύριο το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη τους υποψηφίους για όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι είναι: Βεργίδης Ανδρέας, Βιολιτζής Κώστας, Καραμισάκη Μιχαηλία, Σωτηριάδου Νατάσα και Τζαβέλας Λεωνίδας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Είμαι γιος του Παναγιώτη Ρουκούδη και της Τούλας Συκουρίδου, ευτυχισμένος σύζυγος και περήφανος πατέρας της πιο όμορφης κόρης στο κόσμο.

Κατοικώ στο Πολύκαστρο και υπηρετώ στην Πυροσβεστική υπηρεσία Γουμένισσας ως πυροσβέστης. Είμαι τελειόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ.

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Συμβούλου Μαυροδής Μουταφτσής

Ονομάζομαι Μαυροδής Μουταφτσής και κατάγομαι από το Ίσωμα του δήμου Κιλκίς.

Είμαι πτυχιούχος του ΤΕΙ Λάρισας του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Υπήρξα δασεργάτης και μέλος του Δ.Σ του Δασικού Συνεταιρισμού Ισώματος μέχρι το 2012. Σήμερα το επάγγελμά μου είναι πυροσβέστης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Κιλκίς. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο κόρες.

Ένα μεγάλο αθλο-εκπαιδευτικό και βιωματικό πρόγραμμα που απευθύνεται στα νέα παιδιά του Νομού, της Ελλάδας αλλά και της ομογένειας, το “Smobac Program”, με βασικό αντικείμενο το μπάσκετ και την φυσική κατάσταση των αθλητών, θα λάβει χώρα το καλοκαίρι του 2019 στον Δήμο Παιονίας, με πυρήνα την όμορφη Γουμένισσα και το Πάικο.

Στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου θα σταθώ στο πλευρό του Κώστα Σιωνίδη. Έχω μάθει να είμαι ευθύς και να υποστηρίζω τις αρχές μου με οποιοδήποτε κόστος.

Ο τόπος μας και ειδικά η Αξιούπολη χρειάζονται σχέδιο και  πολύ δουλειά για να σταθεί με αξιώσεις στο πιεστικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί με την οικονομική κρίση και την εφαρμογή του Καλλικράτη.Η πρόοδος μπορεί να έρθει μόνο με διοικήσεις που πιστεύουν στην συναίνεση, στη συνεργασία και στο δικαίωμα της διαφορετικής άποψης.

Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019 17:44

Με Δημήτρη Τσαντάκη Άννα Παπαού – Καλόνικου

Συντάκτης:

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ της ΠΑΠΑΟΥ ΑΝΝΑΣ

          Η Άννα Παπαού ζει στο Κιλκίς από το 2007, έχει δύο παιδιά και μία εγγονή. Μια γυναίκα που δεν έχει πάψει να αγωνίζεται στη ζωή της για το καλύτερο, με τεράστια αισιοδοξία και αληθινό χαμόγελο εντάσσεται στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη με όρεξη να βοηθήσει για το καλύτερο αύριο αυτού του τόπου.