Τρίτη, 13 Απριλίου 2021, 10:53:23 πμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 19:38

Επιμελείς και …σκασιαρχείο

Συντάκτης:

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Γιάννης Τσογγίδης έδωσε στη δημοσιότητα τον κατάλογο των συμμετοχών – απουσιών των δημοτικών συμβούλων Κιλκίς από τις συνεδριάσεις του σώματος κατά το διάστημα από την αρχή του 2015 μέχετι και τον Ιούνιο του 2016.

Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2016 21:17

Ευχές στον Δήμαρχο Παιονίας

Συντάκτης:

Τα πατροπαράδοτα κάλαντα είχαν την τιμητική τους την τελευταία ημέρα του 2015 στο Δημαρχείο Παιονίας. Αντιπροσωπεία του Στρατού της 33ης Μ/Κ Ταξιαρχίας έψαλλαν τα κάλαντα στους αιρετούς και εργαζομένους του Δήμου ενώ λίγο αργότερα η Φιλαρμονική και ο Σύλλογος Ποντίων έντυσαν με παραδοσιακούς ήχους τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Με μειώσεις στις ευπαθείς ομάδες και τους πολύτεκνους συμφωνήθηκε κατά πλειοψηφία η τιμολογιακή πολιτική του δήμου Κιλκίς για το νερό κατά το 2016 στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς το απόγευμα της Τρίτης 5 Ιανουαρίου.
Το θέμα εισηγήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΥΑ Ηλίας Αβραμίδης και ακολούθησε διάλογος δυο περίπου ωρών.

Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2016 21:59

Θα τους κρατήσει

Συντάκτης:

Βρήκε ίδια έσοδα 400.000 ευρώ ο Δήμος Κιλκίς  και ανανεώνει για ένα χρόνο τις συμβάσεις 28 εργατών καθαριότητας. Την ύστατη ώρα νέα υπουργική απόφαση δίνει τη δυνατότητα  της ανανέωσης ή μη των συμβάσεων!

Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2016 21:59

Μήνας περιβάλλοντος και εκπαίδευσης ο Ιανουάριος

Συντάκτης:

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Δόμησης και Διαφάνειας ανακοινώνεται το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα το Ιανουάριο του 2016 στην πόλη του Κιλκίς με τη συνεργασία και σύμπραξη τοπικών πολιτιστικών σχημάτων:

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015 20:36

Διαγωνισμός παραγωγής τουριστικού βίντεο

Συντάκτης:

Η Περιφερειακή Ενότητα Kιλκίς απηύθυνε πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη παραγωγή μίας ταινίας τουριστικού περιεχομένου διάρκειας 25’ και μίας μικρής βερσιόν διάρκειας 2-3’ και 1000 αντιτύπων.
Στόχος του προτεινόμενου έργου είναι η ανάδειξη και προβολή του φυσικού κάλλους της χλωρίδας και της πανίδας αλλά και της πολιτιστικής κληρονομιάς που βρίσκονται εντός των ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015 20:43

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Δήμαρχο Κιλκίς

Συντάκτης:

''Χριστού την θείαν γέννησιν..''. Το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου ανήγγειλαν σήμερα, με τις μελωδικές τους φωνές, μαθητές σχολείων της πόλης στο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη.
Πατροπαράδοτα χριστουγεννιάτικα κάλαντα εν χορδαίς και οργάνοις έψαλαν στο Δήμαρχο Κιλκίς οι μαθητές του 1ου, 2ου, 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου, τα παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης, τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Κιλκίς και η χορωδία της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας ''Πόντος''.

Με την ευκαιρία της συζήτησης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, για το Β1 Στάδιο της μελέτης «Αξιολόγηση, Αναθεώρηση και Εξειδίκευση του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης, Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας», επισημαίνουμε  τα παρακάτω:

Αυξάνεται θεαματικά ο πληθυσμός του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Δήμου Κιλκίς!
Στις όμορφες και φιλόξενες εγκαταστάσεις του, οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι του φίλοι βρίσκουν τον ιδανικό χώρο για να χαρούν και να ψυχαγωγηθούν στο πνεύμα των Χριστουγεννιάτικων γιορτών με διαδραστικά και παραδοσιακά παιχνίδια, παραμύθια, face painting, πολύχρωμες κατασκευές, τραγούδια από παιδικές και εφηβικές χορωδίες φορέων και συλλόγων, χορευτικές παραστάσεις από γυμναστήρια και σχολές χορού και πλούσιες κληρώσεις δώρων για τα παιδιά.

Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2015 21:59

Επιτέλους! Έστειλαν ενίσχυση 100.000 ευρώ στην Παιονία

Συντάκτης:

Με ίδια μέσα  προσπάθησε ο Δήμος Παιονίας  να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες του λόγω της πλημμυρίδας των προσφύγων – μεταναστών στην Ειδομένη. Και παρά τις επανειλημμένες από μηνών  εκκλήσεις του Δημάρχου Χρ. Γκουντενούδη  για έκτακτη οικονομική ενίσχυσή του το κράτος εκώφευε. Ωστόσο, έστω καθυστερημένα, το Υπουργείο Εσωτερικών έπραξε το αυτονόητο. Χρηματοδότησε εκτάκτως με 100.000 ευρώ το Δήμο Παιπονίας και η πίστωση έγινε ασμένως αποδεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίασή του το βράδυ της Τρίτης  22 Δεκεμβρίου, το ποίο και προχώρησε στη σχετική-ισόποση  αναμόρφωση του προϋπολογισμού του.