Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021, 3:07:13 μμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Το διήμερο 15 και 16 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Παιονίας, κος Γκουντενούδης συμμετείχε στις εργασίες του ειδικού θεματικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ με τίτλο «Αστικά Στερεά Απόβλητα Μοντέλα Διαχείρισης και ο Ρόλος των Ο.Τ.Α.»,  που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη.

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 20:37

Κοπή βασιλόπιτας στο Κ.Α.Π.Η. Δήμου Κιλκίς

Συντάκτης:

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) του Δήμου Κιλκίς που διοργάνωσε η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση (Κ.Δ.Ε.Κ.) την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου.

Να απευθύνονται στο μητρώο δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς του Δήμου Κιλκίς καλεί τους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς (σκύλων, γατών) η Αντιδημαρχία Ανάπτυξης για την ετήσια καταχώριση του βιβλιαρίου υγείας του ζώου ή των ζώων τους.

Το πρώτο ουσιαστικό βήμα για την περαιτέρω συνεργασία των δήμων με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, εγκαινιάστηκε την Τρίτη 13 Ιανουαρίου με τη συνάντηση που είχαν μαζί του  τα μέλη  Επιτροπής Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΚΕΔΕ.

Το Νόμπελ Ειρήνης ανήκει δικαιωματικά σε όλους τους Έλληνες, τονίζει με επιστολή του στον Υπουργό μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλα ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης με αφορμή που αναφέρονται σε πρωτοβουλία πρότασης υποψηφιότητας για τους κατοίκους της Λέσβου.

Από το Δήμο Κιλκίς και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Δόμησης και Διαφάνειας ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή ακτινιδίων σε κατόχους της κάρτας σίτισης του προγράμματος ανθρωπιστικής κρίσης.

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 19:38

Επιμελείς και …σκασιαρχείο

Συντάκτης:

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Γιάννης Τσογγίδης έδωσε στη δημοσιότητα τον κατάλογο των συμμετοχών – απουσιών των δημοτικών συμβούλων Κιλκίς από τις συνεδριάσεις του σώματος κατά το διάστημα από την αρχή του 2015 μέχετι και τον Ιούνιο του 2016.

Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2016 21:17

Ευχές στον Δήμαρχο Παιονίας

Συντάκτης:

Τα πατροπαράδοτα κάλαντα είχαν την τιμητική τους την τελευταία ημέρα του 2015 στο Δημαρχείο Παιονίας. Αντιπροσωπεία του Στρατού της 33ης Μ/Κ Ταξιαρχίας έψαλλαν τα κάλαντα στους αιρετούς και εργαζομένους του Δήμου ενώ λίγο αργότερα η Φιλαρμονική και ο Σύλλογος Ποντίων έντυσαν με παραδοσιακούς ήχους τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Με μειώσεις στις ευπαθείς ομάδες και τους πολύτεκνους συμφωνήθηκε κατά πλειοψηφία η τιμολογιακή πολιτική του δήμου Κιλκίς για το νερό κατά το 2016 στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς το απόγευμα της Τρίτης 5 Ιανουαρίου.
Το θέμα εισηγήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΥΑ Ηλίας Αβραμίδης και ακολούθησε διάλογος δυο περίπου ωρών.

Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2016 21:59

Θα τους κρατήσει

Συντάκτης:

Βρήκε ίδια έσοδα 400.000 ευρώ ο Δήμος Κιλκίς  και ανανεώνει για ένα χρόνο τις συμβάσεις 28 εργατών καθαριότητας. Την ύστατη ώρα νέα υπουργική απόφαση δίνει τη δυνατότητα  της ανανέωσης ή μη των συμβάσεων!