Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 9:47:22 πμ

Αυτοδιοίκηση

Ο Σταύρος Τρούπης υπ. Δημοτικός Σύμβουλος με το "Κιλκίς Μπροστά" και τον Δημήτρη Κυριακίδη.

Ονομάζομαι Αργύρης Τρούτσκος, γεννήθηκα το 1989 στο Κιλκίς όπου και μεγάλωσα. Είμαι κάτοχος πτυχίων ηλεκτρολόγου μηχανικού του ΑΤΕΙ Λάρισας και μηχανικού οχημάτων.

Εργάζομαι στον δημόσιο τομέα στις σταθερές συγκοινωνίες.

Ζητάω τη στήριξή σας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, για να συμβάλλω με αποφασιστικότητα ως υποψήφια στην τοπική Κοινότητα Κιλκίς με το συνδυασμό «Νέο Κιλκίς» και υποψήφιο δήμαρχο τον Θεόδωρο Βαφειάδη.

Ονομάζομαι Μιχαηλίδης Δαμιανός. Γεννήθηκα το 1987 και μεγάλωσα στην πόλη του Κιλκίς, μέσα σε μια πολύτεκνη αγροτική οικογένεια. Γονείς μου είναι ο Παύλος Μιχαηλίδης και η Ελισάβετ Μαυροματίδου.

Την Πέμπτη  31η   Αυγούστου   2023, ο κ. Σιωνίδης  Κωνσταντίνος  με την ιδιότητα του Δημάρχου Δήμου Παιονίας  και ο κ. Καλλιμογιάννης Παναγιώτης ως εκπρόσωπος της εταιρείας «ΑΦΟΙ ΚΑΛΛΙΜΟΓΙΑΝΝΗ - Δ.ΦΩΤΑΡΟΥΔΗΣ Ο.Ε» υπέγραψαν την σύμβαση εκτέλεσης του έργου κατασκευής γηπέδου 5Χ5 στο δημοτικό σχολείο Ευρωπού συνολικής δαπάνης  119.201,65€.

Συνδημότισσες και συνδημότες

Την Πέμπτη 31 Αυγούστου καταθέσαμε το ψηφοδέλτιο νίκης της «Παιονίας της Προόδου». Το απαρτίζουν 252 άξιοι, ικανοί και τίμιοι συνδημότες που θα αντιπροσωπεύσουν δυναμικά την επόμενη πενταετία όλες τις περιοχές και τα χωριά μας στην διοίκηση του δήμου Παιονίας.

Το 2% των κατοίκων του νομού ζητούν την ψήφο μας στις δημοτικές εκλογές σε Κιλκίς και Παιονία. Είναι εντυπωσιακό ότι από τους 70.477 μόνιμους κατοίκους του νομού σύμφωνα με την απογραφή του 2021, οι 1.382 είναι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι στα συνολικά έξι ψηφοδέλτια των δήμων Κιλκίς και Παιονίας,

Κατατέθηκε χθες στις 18:31 στην ψηφιακή πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών από τον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη η δήλωση συμμετοχής του Δημοτικού  Συνδυασμού ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Στην ισχυρή αυτοδιοικητική οικογένεια της Δημοτικής Παράταξης ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ συμμετέχουν συνολικά 367 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και σύμβουλοι Δημοτικών Κοινοτήτων με εκπροσώπηση σε όλη την επικράτεια του Δήμου Κιλκίς.

Πρόκειται επί της ουσίας για το μεγαλύτερο δημοτικό ψηφοδέλτιο που έχει συγκροτηθεί ποτέ στην αυτοδιοικητική ιστορία του τόπου μας.

 
Όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Χρήστου Γκουντενούδη με τη «Νέα Ισχυρή Παιονία 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗΣ:

Ονομάζομαι Μαρία Νικολαΐδου, γεννήθηκα στο Κιλκίς το 1973 όπου ζω και εργάζομαι ως αυτοαπασχολούμενη.

Λαμβάνω μέρος στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφια με τη Λαϊκή Συσπείρωση για να αγωνιστώ για έναν ποιο δίκαιο δήμο και μια πιο ανθρώπινη πόλη.