Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022, 2:41:18 μμ

Αυτοδιοίκηση

Επίσκεψη γνωριμίας στο Δήμαρχο Κιλκίς πραγματοποίησαν ο Διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς  Δημήτριος Ιωακειμίδης και τέσσερις εκπαιδευτικοί από Κύπρο, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ισπανία, οι οποίοι συμμετέχουν ως συντονιστές στο πρόγραμμα  Erasmus +.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Πρασίνου Χριστόφορος Πιπερίδης είχε συνεργασία με εκπροσώπους εθελοντικών οργανώσεων και δικτύων, που δραστηριοποιούνται στα διοικητικά όρια του Δήμου Κιλκίς, με σκοπό την υποστήριξη από κοινού επικουρικών  δράσεων στον τομέα της πολιτικής προστασίας.

Σε οργανωμένη βάση συζήτησης τέθηκε το θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων της πόλης του Κιλκίς με πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς και με την ενεργή ανταπόκριση των  συνεργαζόμενων υπηρεσιακών και άλλων φορέων.

Με εντατικούς ρυθμούς  προχωρεί το έργο της κοπής δέντρων στον παραλίμνιο δρόμο της Δοϊράνης.

Την Παρασκευή 14/11/2014  επιτροπή του επαγγελματικού κλάδου μηχανικών, εργοληπτών δημοσίων έργων, συναντήθηκαν με τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης της τοπικής αυτοδιοίκησης, προκειμένου να θέσουν το θέμα της ανάθεσης των δημοσίων έργων.

Η οικολογική κατάσταση στη λεκάνη απορροής του Γαλλικού ποταμού βρέθηκε στο μικροσκόπιο της επιστημονικής έρευνας έξι μεταπτυχιακών φοιτητών και φοιτητριών του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Α.Π.Θ., οι οποίοι παρουσίασαν τα αποτελέσματα της μελέτης τους, κατά τη διάρκεια  εσπερίδας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.  

Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 19:25

«Παραγωγική» η κάθοδος Γκουντενούδη στην Αθήνα

Συντάκτης:

Επισκέψεις που αφορούν σε θέματα του Δήμου Παιονίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Χ. Γκουντενούδης στην Αθήνα  την Τετάρτη 19  και Πέμπτη 20 Νοεμβρίου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΚΙΛΚΙΣ-ΠΑΙΟΝΙΑΣ

Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς συμμετέχει στην κοινωνική δράση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τίτλο “Για ένα πιάτο γεμάτο”.