Quantcast
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023, 11:23:38 μμ
Τάτσης 380
Γκουντενούδης 380
Σιωνίδης 380
Φωτακέλης-380

Αυτοδιοίκηση

Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2016 20:01

Αιχμές Σιωνίδη κατά Γκουντενούδη

Συντάκτης:

Κύριε Δήμαρχε,
Σε ολόκληρη την αυτοδιοικητική μου πορεία  ανεξάρτητα από το αν ήμουν μέλος της διοίκησης ή της αντιπολίτευσης, προσπάθησα να προστατεύσω και να προάγω τους αυτοδιοικητικούς θεσμούς. Θεωρούσα και θεωρώ το Δημοτικό Συμβούλιο σαν το κυρίαρχο χώρο παραγωγής πολιτικής και μοναδικό ανάχωμα δημοκρατίας ,ελέγχου και προστασίας των δημοτών μας.

Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2016 19:59

Επαφές Χρ. Γκουντενούδη

Συντάκτης:

O Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης συμμετείχε στην έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, η οποία είχε ως θέμα την απόπειρα της κυβέρνησης, μέσω μιας απαράδεκτης μεθόδευσης, να θεσμοθετήσει εντεταλμένους «τοποτηρητές» στους δήμους.

Την Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016, ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 6.339 θέσεις, 8μηνης απασχόλησης, που δημιουργούνται στο πλαίσιο της νέας γενιάς προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας, σε 34 Δήμους-θύλακες υψηλής μακροχρόνιας ανεργίας, μεταξύ των οποίων και του Κιλκίς.

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Δόμησης και Διαφάνειας ανακοινώνεται το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα τον Οκτώβριο του 2016 στην πόλη του Κιλκίς και στην Τοπική Κοινότητα Ισώματος με τη συνεργασία και σύμπραξη τοπικών πολιτιστικών σχημάτων.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Κιλκίς (Δ.Ε.Υ.Α.Κ.) Δημήτρης Σισμανίδης, παρουσία και του Γενικού Διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Ηλία Αβραμίδη, υπέγραψε τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου σύμβαση με τον ανάδοχο Αθανάσιο Μεταλλινό για την ανάληψη κατασκευής του έργου ''Αντικαταστάσεις εσωτερικών δικτύων ύδρευσης από αμίαντο στην πόλη του Κιλκίς''.

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 22:39

Ανδρέας Βεργίδης : “Μην μετατοπίζετε ευθύνες”

Συντάκτης:

“Σχετικά με την ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς του Σύριζα, που δημοσιεύτηκε στον τοπικό τύπο, έχουμε να παρατηρήσουμε τα έξης:
Είναι θετικό το γεγονός ότι η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζει τον παραγκωνισμό της. Η διαδικασία του ¨κατεπείγοντος¨ συχνά διαστρεβλώνεται, προκαλώντας καταστάσεις εκτός ελέγχου νομιμότητας και δημιουργώντας ¨γκρίζες¨ ζώνες.

Διαβάζοντας σήμερα την ανακοίνωση της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ν. Κιλκίς που δικαίως παίρνει θέση υπέρ του Αντιπεριφερειάρχη και των δύο Δημάρχων του Ν.Κιλκίς που αδίκως και δολίως οφείλω να ομολογήσω κατηγορούνται σε ανάλογη, αλλά ανεκδιήγητη πρόσφατη ανακοίνωση-παραλήρημα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς για το θέμα του hot spot στο Χωρύγι που κυοφορείται,

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 20:50

Επιστολή Γκουντενούδη για την καρμανιόλα της ΠΑΘΕ

Συντάκτης:

Την άμεση λήψη μέτρων για το δρόμο – καρμανιόλα της ΠΑΘΕ ζητά ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης, μετά το πρόσφατο τροχαίο δυστύχημα,

Την ανακήρυξη του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου ως επίτιμου δημότη του Δήμου Παιονίας θα αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας στη συνεδρίασή του, την ερχόμενη Πέμπτη, στις 7μ.μ.

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016 20:41

Η κυβέρνηση εμποδίζει το έργο της Τ.Α.

Συντάκτης:

Με ευθεία επίθεση του Δημάρχου Δ. Σισμανίδη κατά της κυβέρνησης ξεκίνησε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς το βράδυ της Δευτέρας.
Αφορμή ο νέος νόμος για τις προμήθειες και τα έργα που έχει ως αποτέλεσμα την αναστολή κάθε δραστηριότητας της Τ.Α. Στο Κιλκίς είχαμε έτοιμες τέσσερις μελέτες εκ των οποίων δυο εγκεκριμένες (κλειστό γυμναστήριο…) και με το νέο νόμο περιμένουμε πότε θα εκδοθεί η εφαρμοστική εγκύκλιος.