Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021, 1:55:37 πμ
etpa
Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 23:34

Περίσσεψαν το πλήθος και η αγάπη

Συντάκτης:

Με την αγάπη τους τα παιδιά του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς εγκαινίασαν το νέο Δημοτικό Κήπο-Πάρκο, τόνισε ο αντιδήμαρχος Δημ. Τσαντάκης.

Με την παρουσία εκατοντάδων πολιτών πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η πρώτη εκδήλωση στο αναμορφωμένο Πάρκο-Κήπος του Κιλκίς, από τους μικρούς μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς. Μια εκπληκτική παράσταση, με την επιμέλεια του Γιάννη Χαριτίδη (για την οποία θα αναφερθούμε σε άλλο ρεπορτάζ), η οποία καταχειροκροτήθηκε από τους κιλκισιώτες.


Η παράσταση είχε ανέβει την Κυριακή στο Συνεδριακό Κέντρο, που αποδείχθηκε μικρό για να χωρέσει τους εκατοντάδες κιλκισιώτες, και εκεί ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δημήτρης Τσαντάκης, ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα, ζήτησε να ανέβει η παράσταση και στο μικρό θεατράκι του Πάρκου-Κήπος, εγκαινιάζοντας έτσι και τον αναμορφωμένο χώρο, κάτι που έγινε με μεγάλη επιτυχία.
“Το Δημοτικό Πάρκο Κήπος εγκαινιάστηκε από τα παιδιά τους 2ου Δημοτικού Σχολέιου με τον καλύτερο τρόπο. Με την αγάπη τους, τόνισε στον χαιρετισμό του ο αντιδήμαρχος Δ. Τσαντάκης.