Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023, 10:26:47 πμ
Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 09:35

Προεκλογικές επισκέψεις και ομιλίες Χρήστου Γκουντενούδη

Στα πλαίσια της προεκλογικής περιοδείας μαζί με συνεργάτες και φίλους ο συνδυασμός της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ» με επικεφαλής τον υπ. Δήμαρχο Παιονίας Χρήστο Γκουντενούδη, πραγματοποίησε μέχρι και τις 29 Σεπτεμβρίου επισκέψεις σε 29 χωριά του Δήμου Παιονίας, προβάλλοντας και επικοινωνώντας το Πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης για την πενταετία 2024 – 2028 και το εμπεριστατωμένο Σχέδιο Δράσης για κάθε Κοινότητα και οικισμό, δείχνοντας αναδεικνύοντας λύσεις και απαντήσεις στα χρόνια ζητήματα της περιοχής.

Καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, βρισκόμαστε σε κάθε γειτονιά του Δήμου Παιονίας, συνομιλώντας με τους συνδημότες μας αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες τους αλλά και ακούγοντας και καταγράφοντας τις προτάσεις.

Όλες οι επισκέψεις και οι ομιλίες του Χρήστου Γκουντενούδη, έτυχαν υποδοχής από τους δημότες της Παιονίας, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό παρόν μεταδίδοντας τον παλμό της επερχόμενης μεγάλης νίκης.

Είναι πλέον εμφανές πως οι δημότες της Παιονίας είναι έτοιμοι για την μεγάλη αλλαγή με την δύναμη της ψήφου τους. Το αυτοδιοικητικό Πρόγραμμα 2024-2028 και η δέσμη προτάσεων και δεσμεύσεων του συνδυασμού «ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ» για κάθε οικισμό τους δήμου, περιλαμβάνει προτάσεις και ρεαλιστικές λύσεις για όλα τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία αλλά τον κάθε δημότη ξεχωριστά.

Μικρά και μεγάλα έργα σε κάθε οικισμό, με συγκεκριμένη πηγή χρηματοδότησης, δράσεις και παρεμβάσεις που θα αναβαθμίσουν αισθητά την καθημερινότητα και το βιοτικό επίπεδο των δημοτών. Το πρόγραμμα της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ, προωθεί την ισόρροπη και πολυεπίπεδη ανάπτυξη του δήμου, μέσα από το οικονομικό νοικοκύρεμα και την προσέλκυση επενδύσεων στην περιοχή μας.