Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, 12:43:10 μμ
etpa
Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016 21:01

Πρωτοβουλίες Γκουντενούδη υπέρ του Νοσοκομείου Γουμένισσας

Συντάκτης:

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου ο Δήμαρχος Παιονίας, κ. Γκουντενούδης επεσκέφθη συνοδεία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ. Ανθρακίδη, το νοσοκομείο Γουμένισσας και είχε σύσκεψη με την Διοικήτρια, κ. Βλάχου, τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Τσαμαδιά, τον Διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας κ. Σάτσογλου, τον Πρόεδρο Σωματείου, κ. Παπαλέξη, τον Διευθυντή Χειρουργικής, κ. Καπουτζή, τον Διευθυντή διοικητικών υπηρεσιών, κ. Σένο.


Τα στελέχη και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου εξέθεσαν τα μείζονα προβλήματα που προκύπτουν από την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση και ταλανίζουν το νοσηλευτικό ίδρυμα της Παιονίας στον Δήμαρχο. Οι ελλείψεις σε υλικά αλλά και οι αυξημένες ανάγκες λόγω της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας και του μεταναστευτικού ήταν ένα από τα υπόλοιπα θέματα συζήτησης.
Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε να υποστηρίξει τις ενέργειες που κάνουν οι άνθρωποι του νοσοκομείου και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την προσπάθεια των εργαζομένων που με αυταπάρνηση μέσα στην τόσο δύσκολη συγκυρία ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους.
Ο Δήμαρχος για ακόμη μία φορά εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξη της δημοτικής αρχής στο νοσοκομείο ενώ, παράλληλα, δήλωσε πως το νοσοκομείο της Γουμένισσας εξυπηρετεί ένα ολόκληρο δήμο 30.000 και πλέον κατοίκων και θα πρέπει όχι μόνο να παραμείνει αλλά να ενισχυθεί η λειτουργία του.